DIY

A little party never killed nobody! #tbt

Heeft u er al van gehoord, throwback thursday? Of kortweg #tbt? Ikke wel, maar ik deed er nog nooit aan mee. Ik postte nog nooit iets van jaren geleden, speciaal op een donderdag. Maar net omdat ik dat nog nooit deed, trakteer ik jullie op een hele throw back thursday post, op een donderdag en al. Op mijn verjaardag zelfs, dat ook. Que tu penses?

Ben je klaar om 2 jaar terug in de tijd gesmeten te worden? A-one, a-two, a-three, … and jump … A little party never killed nobody. Het was de theme song van mijn 35ste verjaardagsfeestje.

 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=0ZgjmE6xdaw]Ik krijg nog altijd kriebeltjes als ik het liedje hoor! 

Aangezien ik altijd de tweede was om te verjaren hier zo bij ons thuis, en dat op een maand tijd, werd mijn verjaardag altijd al een beetje stiefmoederlijk behandeld. Niet als het over cadeautjes of special time gaat hoor, maar toch … een tweede feestje, brunch, etentje, … op een maand tijd, dat vonden we er soms over, om mensen te vragen om weer eens langs te komen. En toen ging ik 35 worden, niks speciaals aan hoor ik je denken. Of ik ging een beetje zitten huilen in een hoekje of we maakten er gewoon een S.P.E.T.T.E.R.E.N.D. feest van. Ik begon namen op te schrijven van mijn beste vrienden, familie, buren en al snel kwamen we aan een 100-tal personen. Doen we het? Of niet? Of gaan we gewoon schandalig over the top op reis? Stiekem was ik al beginnen pinnen als een gek. De ideeën borrelden in mijn hoofd en zoals ze bij ons zeggen … het spel was oep de wagel* en er was geen houden meer aan. Er werd duchtig geteld … en ja, gespaard, dat ook. Want met de tijd groeiden onze ideeën. Wat heb ik genoten van alle voorbereidingen. Gerechtjes werden getest, drankjes geproefd, outfits gezocht, decoratie geknutseld, … You name it! Maanden genoot ik van de voorbereidingen. En aangezien een trouwfeest er niet -direct, altijd je hoop houden- zit aan te komen, liet ik me ook een beetje gaan.

Mr. J hield zich bezig met het logistieke. Hij zorgde voor de perfecte feesttent, toiletwagen, … en schudde soms zijn hoofd bij mijn zoveelste gekke idee. En schattie, ik heb het je toen misschien niet genoeg gezegd, maar DIKKE GEWELDIGE MEGA MERCI om mee te gaan in mijn ideeën, om er zelf nog andere ideeën bovenop te smijten. We zijn een top team! <3 Zonder mijn Mr. J was er nooit zo’n fantastisch feest geweest. Er was zelfs bijna geen tent geweest … die kon ineens niet meer geleverd worden. H.E.L.L.U.P! DRIE dagen voor het feest, terwijl ik met het werk op de latten stond ergens in het ‘verre’ Frankrijk. Ik kreeg ’s morgens bij de ontbijttafel een telefoontje met de mededeling dat er ‘troubles’ waren. Ik geef toe, ik was heel effe stil. Maar … het kwam goed, dankzij de zoekskills van mijn ventje. Heel goed zelfs. Meer dan goed.

Waarom ik er nu pas mee op de proppen kom, na twee jaar? Omdat ik met schaamrood op de wangen moet bekennen dat ik nooit de foto’s deelde. En omdat ik er, nog steeds, na twee jaar ongelooflijk van kan genieten. Kijkt u even mee?

IMG_0465

Elke tafel kreeg ook een gepersonaliseerde poster: A little Candy Never Killed Nobody!

IMG_0472

De snoep, in wit, zwart en goud natuurlijk. Elke pot met een gepersonaliseerd label.

IMG_0473My sweet table & chippekes! Voor de mentosrollekes maakte ik wikkels, helemaal in het thema. Op de zijkant kon je dan nog lezen welk smaakje er precies in het rolletje zat.De wasspelden kregen gouden glitters opgeplakt.
IMG_0467De tafeltjes werden voorzien met een zwarte én gouden fles bubbels!
Katrien35-19IMG_0524IMG_0547Witte en zwarte stokken werden voorzien van een gouden glitter bovenkant.
Katrien35-95
Mijn allereerste naaiprojectje!! Ik moest en zou kussens hebben in ’t goud met de nummers 35! En tadaaaa ….Katrien35-211De zwarte en witte handdoekjes in het toilet kregen gouden steentjes opgeplakt. En de zeep kreeg een ‘A little party never killed nobody’ label!
IMG_0790
Katrien35-32
De mama en papa zagen dat het goed was!
Katrien35-34
En de schoonmama en -papa ook.
IMG_0791Katrien35-296Onze bodyguard van dienst!

1907972_10202428353322739_3088254103718366333_n

Deze foto vat het goed samen … veel glitter & plezier! De G&T, die vergeten we ook niet!

Nog niet genoeg fotootjes gekeken? Check them all out … na de nodige censuur. hihi!

IMG_1271The day after selfie!

En wie weet doen we dat nog eens over, zo’n feestje!

A little party never killed nobody!
Katrien

*We waren er mee begonnen.

 1. liesellove

  maart 17, 2016 at 7:53 am

  het ziet er idd uit alsof je mega veel fun had :-)

 2. Gerda De Backer

  maart 17, 2016 at 8:39 am

  Een fijne verjaardag gewenst Katrien xxx.
  Je feestje zag er super uit. Helemaal jij :-)

  1. Katrien (Marie Cadie)

   maart 19, 2016 at 12:06 pm

   Dank je wel :)

   Feestje was wel van 2 jaar geleden!! Maar supertof

Leave a Reply