DIY

Een babycadeau in rendierstof van Art Gallery! Pin it & Make it #7, #8 & #9.

Soms, dan valt alles samen, like it’s ment to be. Dat kan gaan over grote liefdes of een meubelstuk waar je al jaren naar op zoek bent en je plots in de uitverkoop ziet staan. Bij mij ging het over een stofje. Gek hè!? Het kwam op de juiste moment op mijn pad. Of laat ik het anders zeggen. Ik zag op de juiste moment de perfecte stof passeren op de webshop van Bellelien.

Niet veel eerder viel er een geboortekaartje in de bus, van een stoere kleine jongen. Met daarop een rendier en details in munt kleur.

Schermafbeelding 2016-02-26 om 12.37.10

Als je dit stofje ziet, dan weet je meteen dat ik dit ‘moest’ hebben om er een leuk geboortecadeautje mee te maken. Er werd wat over en weer gemaild en de dag van levering bij de webshop is het stofje ook al in mijn wasmachine beland. Dat is dan het voordeel van een webshop uit te kiezen die dicht bij je gevestigd is! En een lieve webshopdame die weet hoe graag je dat stofje wil hebben.  Topservice!

Ik bestelde 1 katoentje, de muntkleur natuurlijk en 1 tricot en begon te knippen en te stikken. De muntstof gecombineerd met teddykatoen werd een zacht babydekentje.

MarieCadie_mathieu4

Een bijhorend tuttenkoordje mocht niet ontbreken. De uitleg hiervan is eigenlijk poepsimpel en haalde ik uit deze pin: klik! En een koffertje om alles in te steken. Het rendierhoofd en de naam sneed ik uit wit vinyl met de Cameo. Niet 100% tevreden van de vinyl … die mocht wel wat feller plakken!!

MarieCadie_mathieu5

MarieCadie_mathieu3

MarieCadie_mathieu1

Het slabje en de legging werden uit de tricot gemaakt. Het patroon van het slabje is afkomstig van deze pin én de legging komt van het gratis patroon van ‘Emma en Mona‘ en vind je via deze pin.

MarieCadie_mathieu6

En misschien moet ik toch nog een tweede versie van mijn labeltjes bestellen, zodat de jongensspullen zonder fuchsia kunnen gemaakt worden. Het is natuurlijk maar een klein detail … én echte mannen dragen roos of fuchsia, maar toch! Misschien een zwart met goud versie?

En dan is het altijd hopen dat de ontvangers blij zijn met de cadeautjes. Ik heb een vermoeden van wel, want ik kreeg ’s avonds al een fotootje met baby Mathieu in het dekentje gewikkeld. Too adorable … en dan dat lachje, smelt!

MarieCadie_mathieu8MarieCadie_mathieu7

 

Liefs,
Katrien

rendierstof: Art Gallery van bij Bellelien
pin #7: Tuttenkoord
tutclipje & koord: Veritas

pin #8: legging
patroon (gratis): Emma & Mona

pin #9: slab
patroon (gratis): Bandana Bib

PinItMakeIt

 1. Vanessa

  februari 26, 2016 at 2:10 pm

  Mooi mooi! Ik wou dat ik het kon!

  1. Katrien

   februari 26, 2016 at 2:17 pm

   Thanks Vanessa … proberen én oefenen! ;-)

 2. Patricia vanuytrecht

  februari 26, 2016 at 3:26 pm

  En mooi cadeau.

 3. MamC

  februari 26, 2016 at 5:30 pm

  Van een mooi geboortecadeau gesproken…

 4. barbara

  februari 26, 2016 at 10:40 pm

  ooooh, waaauuuuuw!!! Dat is nogal eens een cadeau zeg!! ik vind het echt PRACHTIG!!!! supermooie stofjes, en echt zeg: konden die meer perfect passen bij dat kaartje??!!! Don’t think so!!! Alsof het ervoor gemaakt was!!! En dat koffertje… echt, amai, dit is een geweldig pakket!!! heel erg mooi gedaan!!!! Ik vind trouwens dat dat roze moet kunnen als label, maar ja, geen idee of ik representatief ben :-)

 5. Katrien

  februari 26, 2016 at 11:42 pm

  Merci merci merci!!!
  Ja, echt een supergoeie match hè. Ik vond het echt geweldig .. lukt helaas niet altijd zo goed. Maar dees was er echt ‘boek’ op.

  Ach, ik vind dat ook wel hoor, dat dat roze moet kunnen. Maar zo eens afwisselen, hihi. Al heb ik een stuk of 500 van de grote en een stuk of 500 van de kleintjes. Dan moet ik nog héél veel naaien om die ‘op’ te krijgen. ;-)

 6. Silvie

  februari 27, 2016 at 9:17 am

  Amaai prachtig!!! Best wel jaloers op 😉

Leave a Reply