DIY

Handlettering Workshop by Mino Paper Sweets + foto’s!

Zo lang naar uitgekeken en eindelijk was het daar, mijn eerste workshop. Nu ja, ik deed niet zo heel veel zelf, want ik nodigde iemand uit om de workshop te komen geven. Het kostte me een klein beetje overredingskracht bij Liesbet van Mino Paper Sweets om haar naar het, voor haar, verre Hoegaarden te krijgen, maar eens ik mijn plannen uit de doeken had gedaan, was ook zij enthousiast!

De volgende stap was ook een spannende! Ik moest namelijk genoeg mensen bij elkaar krijgen, die even gek waren van Handletteren als ik en die daar bovendien nog iets over wilden bijleren. Mijn angst was ongegrond, want in een mum van tijd waren alle plaatsjes bezet én konden er zelfs nog iets meer mensen deelnemen. Hoezee!

marie-cadie-handletter-workshop-mino-paper-sweets

mariecadie-handlettering-de-groep

Bij een workshop, daar hoort ook een goodiebag bij, dacht ik zo, maar dat kon ik niet alleen. Ik schreef een aantal merken aan, waar ik zelf gek van ben en vroeg hen of ze ook jullie wilden inspireren en blij maken met een aantal goodies. Zo superblij dat er velen onder hen akkoord gingen én de dagen en weken daar opvolgend bracht de postbode dozen vol lekkers aan de deur van Marie Cadie!

mariecadie-com-handlettering-workshop-goodie-bag

In alfabetische volgorde: AlbelliCawston Press (by D drinks), Dr. Oetker, IN STIJL boetiek, Little Miracles Energydrink (by D drinks), Lutti,  Natural Self, Schoonheidssalon MelissaTony’s Chocolonely (by DD drinks) en zelf stak ik er ook nog iets in!

Toplesgeefster: Check!
Deelnemers: Check!
Goodiebag: Check!
Locatie: Check! Het ging door in een mooi gerenoveerd pand in Oorbeek (Tienen). De begijnhoeve is omgetoverd tot een hoevebrasserie – ijssalon, waar je het meest lekkere ijs kan eten, I swear.

mariecadie-com-handletter-workshop-collage-2

Speciaal voor de aanwezigen handletterde ik nog een kaart, uit de grond van mijn hart: Thank You. Ik vond het leuk en ik hoop jullie ook.

mariecadie-handlettering-workshop-thanks

Kijk hieronder op de slideshow voor alle foto’s van onze leuke voormiddag.

Misschien tot op een volgende workshop?

Lisa Marie van The 3L Syndrome schreef er ook een stukje over, dat lees je hier.

Liefs,
Katrien

 

3 Comments

 1. Katrien (Marie Cadie)

  december 20, 2016 at 10:43 am

  Ooohhh dank je wel! Enne, zeker je creaties showen hè :)

 2. Victorine

  februari 1, 2017 at 11:03 am

  Wat zag dat er leuk uit! Ik ben alvast heel erg fan van handlettering sinds ik op instagram al die prachtige creaties voorbij zie komen…nu alleen nog eens wat tijd plannen om hiermee aan de slag te gaan :)

  1. Katrien (Marie Cadie)

   februari 2, 2017 at 11:23 pm

   Oh absoluut! Liesbeth van mino paper Sweets was dan ook een top lesgeeftser! En inderdaad … tijd! Maar als cadeautje, maak ik wel al eens tijd ;)

Leave a Reply