DIY

Kent u Orla Kiely? Ik nu wel! En maakte er een dekentje mee.

Dat ze een buggy op het oog hadden van Orla Kiely. “Orla wie?” dacht ik nog? En om de één of andere manier wist ik dat ik die naam moest onthouden. Ik pakte het eerste beste papiertje en krabbelde die naam er snel op. Ik tikte de naam in op Google en kwam terecht in een Orla Kiely walhalla. Ik dacht al even snel een bijpassend stofje te vinden van diezelfde Orla Kiely, maar nee! Wist ik veel dat het een zoektocht van uren zou worden?! Maar wie zoekt die vindt. Ebay was mijn redder … want ik vond een metertje van het juiste Orla Kiely stof ergens in de UK. Ik maakte er een lekker warm dekentje van. Orla Kiely bloemen op de ene kant -net dezelfde als de buggy trouwens-, lekker warme teddy stof langs de andere kant, mooi opgeplooid en in een gepersonaliseerd koffertje gestoken.

Het dekentje werd gestikt volgens de handleiding van Cozette. Gemakkelijk uitgelegd én netjes afgewerkt en dat alles zonder te keren! Dus ook zonder een ‘keergat’ dat moet toegenaaid worden met een blinde steek.

Pure gezelligheid! Warme teddy om onder weg te dromen of in te knuffelen! Verwennerij voor een kleine meid die lang verwacht werd.

Orla Kiely dekentje label

Orla Kiely dekentje in koffer

 

NINA_koffertje MARIECADIE.COM

De naam & cirkel maakte ik op de computer in het Silhouette programma en werd keurig door de cameo uitgesneden. Mijn eerste vinyl projectje is geboren.

Knuffel ze!
Katrien

Orla Kiely stof  – Ebay
Teddy stof – Petite Couture
k
offertje – groothandel

Rode vinyl – Digiprint Supplies

 1. Dannie

  januari 25, 2016 at 8:59 pm

  Knap! En zo leuk in het koffertje!

  Voor een nog mooiere afwerking van de hoekjes moet je eens googlen op jo chapeau en haar manier :-)

  1. Katrien

   januari 26, 2016 at 8:55 am

   Oh thanks, dat moet ik zeker eens doen.
   Ik vind die koffertjes ook leuk … en ik ben er zeker van dat kids altijd wel weten wat ze daar kunnen instoppen!! ;-)

Leave a Reply