DIY

Pin it and make it #2 – babyfoto’s

Ok, het is misschien niet compleet volgens de regels dat ik deze als Pin It & Make It #2 post, want ik maakte het al eerder dan dat deze ‘Pin it & Make it‘ challenge geboren was. Ik was zo blij met het eindresultaat, dat ik deze toch wel in deze challenge wil laten meedoen.

Toen ons tweede meisje, een week of twee vroeger dan voorzien, werd geboren, wilde ik graag een baby fotoshoot laten doen. Alleen was dat plan de eerste weken na haar geboorte ergens achterin mijn hoofd verzeild geraakt. Genezen van een keizersnede en wennen aan dat nieuwe leven in ons gezinnetje zaten daar ongetwijfeld voor iets tussen. Ik wilde wél nog altijd die foto’s natuurlijk, want al van voor haar geboorte droomde ik weg bij onderstaande pin.

Schermafbeelding 2016-01-16 om 16.33.57

En hoe jammer ik het eigenlijk vond dat ik die niet had van onze eerste dochter. Ik probeerde er dus op gepaste tijde aan te denken om mijn Canon in de aanslag te nemen om dat klein babygeweld en alle mini babydingetjes te kunnen fotograferen. Hierbij alvast enkele probeersels van ons mini-meisje. Natuurlijk alleen als het in huis heel lekker warm was, zodat ze geen koud kon krijgen!

 

pinitmakeit2_mariecadie.com_2

Pampertje aanhouden, want met die kleine mini-mensjes weet je maar nooit wanneer de nood het hoogst is en meestal durft dat al eens te zijn wanneer je dat het minst verwacht. En datzelfde pampertje knippen we er erna gewoon af!

pintitmakeit2_mariecadie.com_4

mariecadie.com_pinitmakeit2_handje

 

 

pinitmakeit2_mariecadie.com_8

pinitmakeit_mariecadie.com_6pinitmakeit_mariecadie.com_7pinitmakeit2_mariecadie.com_9pinitmakeit2_mariecadie.com_10pinitmakeit2_mariecadie.com_5pinitmakeit2°mariecadie.com

Ooh wat word ik daar zo moe van, van al die foto’s nemen. Zalig ingewikkeld in een zelfgemaakt teddy dekentje.

Voor diegenen die het zich moesten afvragen: Ik fotografeerde haar telkens maximum een kwartiertje en er waren altijd liefhebbende armen in de buurt!

Ok, toen had ik alle mini deeltjes van onze kleine meid gefotografeerd die ik wilde hebben voor de baby-collage. Nu moest ik de beelden nog op mijn computer zetten én photoshop openen. Copy, cut, paste, grijswaarden aanpassen én een pijnlijk gat later – van al dat zitten- kwam ik met deze collage op de proppen. Cuteness overload, al zeg ik het zelf.

Alexia collage_BEDANKT

Ik vermelde ook nog even haar naam en de geboortedetails plus een dikke merci op de achterkant van het kaartje. Uploaden, bestellen en wachten tot de deurbel gaat.

thankyou Alexia back_2

Cheese!
Katrien

 

 1. barbara

  januari 19, 2016 at 12:21 am

  waaaaaauuuuuw, dit is echt PRACHTIG!!!! ik smelt helemaal weg!!! die kleine babydingetjes zijn idd tè schattig!! Ik heb er wel een beetje van, maar lang niet zo en zo mooi als deze!! Echt om trots op te zijn, waauuuw!!!

  1. Katrien

   januari 19, 2016 at 12:27 am

   Oooohhh ma merci gij! Echt … :-)

 2. Hf

  januari 23, 2016 at 8:51 pm

  Wat een mooi meisje! WoW!

 3. Jozefien

  januari 31, 2016 at 10:07 pm

  Toohooof! Net doorgeklikt van Liesellove haar blog, en oh, wat heb ik spijt dat ik dat niet gedaan heb met mijn kinderen. De max!

  1. Katrien

   januari 31, 2016 at 10:59 pm

   Merci!!!! Wel … ik heb ook heel erge spijt dat ik dat niet gedaan heb met ons eerste dochtertje! :/

  1. Katrien

   januari 31, 2016 at 10:59 pm

   Ohhh dank je wel Victorine!!

Leave a Reply