Fashion & Beauty

My first Color Swatch: Nars Super Orgasm en lees mijn Super Shop Tip!

color-swatch-nars-superorgasm_1

Ja, inderdaad: Super Orgasm … De naam van een make-up palette van Nars and one of my favourites!! Van wie ik het gen geërfd heb voor mijn liefde voor make-up is me een raadsel. Mijn mama die gebruikt niks, nada, nul … van make-up. En mijn papa al helemaal niet. *schaterlach*  Ik gebruik al make up van de moment dat ik iets vond om op mijn gezichtje te smeren. Ik schrijf ook echt gezichtje, omdat ik een jaar of 3, 4 was toen ik mezelf al opmaakte. Om te ‘spelen’ hè, niet voor elke dag. Anyway … Er zijn liefdes gekomen en weer gegaan, maar mijn liefde voor make-up is nooit meer verdwenen.

color-swatch-nars-superorgasm_3

color-swatch-nars-superorgasm_4

Toen ik een aantal jaar geleden in New York was. Wedstrijdje gewonnen, serieus!! Er werden zelfs échte filmpjes gemaakt toen. Bekijk hier ‘the best of‘. Wie goed zoekt vindt zelfs een filmpje waarin ik onze ‘act van de dag’ aankondig, in het engels en al. Am I really writing this?!  Anyway …. Op een vrije namiddag stapte ik de wondere wereld van Sephora binnen én ontdekte er het make-up merk Nars. Ik viel als een blok voor hun Super Orgasm blush, zonder eerst de naam te zien, die deed me achteraf wel een beetje gniffelen. Nog steeds is het één van mijn favoriete blushes. Zachtroze met een, hoe kan het ook anders, gouden glitter. Vooral in de zomer, als je in het zonneke zit, willen die gouden deeltjes wel eens schitteren. Voor wie iets minder gek is van al dat geglinster is er ook de Orgasm versie van de blush. Een even mooie kleur, ah ja dezelfde!, maar dan zonder de gouden glitters er in.

color-swatch-nars-superorgasm_5

Ik kocht al eerder een lipgloss in dezelfde lijn. Hetzelfde mooie kleurtje, smeert goed uit, maar van de geur ben ik niet zo gek. Uiteindelijk valt het, eens op je lippen, wel mee.

Deze keer bestelde ik één van de nieuwe lippglosses van Nars, de velvet glide. Het moet gezegd, hij voelt echt velvet en superzacht aan op de lippen én van de kleur, Bound, ben ik ook heel tevreden. Koeler dan de Super Orgasm lijn, maar dat mag ook eens een keertje. Hieronder even alle kleurtjes op een rijtje.

 

color-swatch-nars-superorgasm_2

Zo zie je echt dat de drie bovenste kleurtjes ook uit dezelfde lijn komen. De Illuminator ligt er nu misschien een beetje ‘dik’ op, maar die smelt helemaal weg, eens je hem op je gezicht aanbrengt.

SUPER ONLINE SHOPTIP: als je online make up, of iets anders, bestelt, Google dan even op een coupon of kortingscode. Heel vaak vind je iets waarbij je een extra korting of staaltje aangeboden krijgt. Ik probeer het echt elke keer. Zo zat er ook de Super Orgasm Illuminator in mijn pakketje, hélemaal gratis en voor niks. Ik moet je zeker niet vertellen dat ik ook gek ben van dat kleurtje?!

Nog een paar ‘duckface‘ foto’s om af te ronden. Rechts zie je de Velvet Glide Bound, links de Super Orgasm Lipgloss. Ik liep zo niet over straat … maar mengde ze door elkaar en dat ging ook prima!

 

Liefs,
Katrien

 1. Hilde

  november 5, 2016 at 9:04 am

  Van dit merk had ik nog nooit gehoord. Voeg er wel eerlijkheidshalve aan toe, dat ik vnl zoek naar huidvriendelijke make-up (geen parabenen en zo), wegens gevoelige huid en milieuvriendelijk en zo. Maar het is wel interessant, een post als deze.

  1. Katrien (Marie Cadie)

   november 5, 2016 at 4:35 pm

   Hey Hilde … ik moet toegeven dat ik een vrij gemakkelijke huid heb en er niet altijd op let. Al moet ik, met wat ouder worden en twee bevallingen achter de rug toegeven, dat extra verzorging wel nodig is. Momenteel een beetje op de dool ben ook … mijn huid is zo veranderd. Maar ik kan je al verklappen dat er binnenkort een post komt die fantastisch gaat zijn, ook voor jouw huidje. :-)

   1. Hilde

    november 5, 2016 at 6:18 pm

    Ben nù al benieuwd Katrien :-).

 2. petra

  november 12, 2016 at 4:28 pm

  Mooie producten, oohh!! En die lipkleurtjes staan je super!

  1. Katrien (Marie Cadie)

   november 14, 2016 at 12:29 pm

   Ooh dank je wel … ik vind ze inderdaad ook top!!

Leave a Reply