Fashion & Beauty

De glitter trend, doe jij er aan mee?

Als je nieuwe blog als tagline “… for all that glitters …” heeft, dan kan je toch niet achterblijven met de laatste nieuwe glittertrend: glitterroots! En al helemaal niet als je bent uitgenodigd voor een After Christmas drink en de dresscode  ‘kerstmis’ is. Ideaal dus om die glittertrend uit te proberen, zonder al teveel rollende ogen te krijgen van het aanwezige volk. Dus verstopte ik onder mijn kerstmuts een zijscheiding met gouden glitters, veel gouden glitters. And I liked it!

My gold glitter roots - mariecadie.com

My gold glitter roots

Als je helemaal mee wil zijn, dan zijn je haren ook nog in het ene of andere regenboogkleurtje geverfd. Alles kan en alles mag. Leuk voor wie durft, maar ik hou me braafjes bij mijn blonde highlights.

En als je denkt dat deze trend enkel voor vrouwen is weggelegd, heeft het volledig mis! Mannen met baarden zijn al enkele seizoenen hip en trendy en voor wie zijn baard nog steeds met liefde draagt, kan hij ook deze voor de feestdagen ‘glitterizen’. Seriously! Er bestaat zelfs een hele instagramfeed van: @glitterbeards

En op de feed van @thegaybeards kan je zien wat deze twee vrienden uit Oregon allemaal met hun baarden doen. Het leven is al serieus genoeg!

Zelf aan de slag? Easy peasy!

Je kiest de plaats in je haar waar je je glitters wil. Gel of haarlak aanbrengen … glitters er over én klaar! Laat je een foto zien als je het ook durft? Moet kunnen met oudjaar, toch?

Tot glitters,

Katrien

 1. barbara

  december 30, 2015 at 9:30 pm

  haha, ik ving het wel iets hebben in feite, maar laat het toch maar aan me voorbij gaan… ik heb namelijk een hekel aan glitters die je nog wekenlang achtervolgen op alle mogelijke en onmogelijke plekken… :-)

  1. Katrien

   december 30, 2015 at 9:51 pm

   Als je achtervolgende glitters haat, dan moet je het niet doen. Al had ik het veel en veel erger verwacht eigenlijk!! Nadeel … De dochter van 4,5 wil dit nu ook. 😁

   1. barbara

    december 30, 2015 at 9:57 pm

    hahaha, dat is idd wel een echt nadeel! dat zou die van mij inderdaad ook continu willen!!

Leave a Reply