Fashion & Beauty

Do you dare to go naked?

Ik weet niet meer precies wanneer ik als een blok viel voor de make-up van Urban Decay? Ik herinner me nog wel heel goed dat ik direct fan was van hun eye shadow palette ‘Naked’. Een oogschaduw palette met 12 tinten oogschaduw die perfect met elkaar blenden. Ideaal om heel veel verschillende looks mee te creëren.

Ik liet me verleiden door de Smoky variant, because I just love smoky eyes. Voor elke gelegendheid is er wel een smoky eye, niet?! ;-) Ik hou ervan om mijn ogen echt fel en donker op te maken, maar geen nood, een frisse zachte look is ook met die smoky eye palette van Naked geen enkel probleem. I just love it!

 

 

Ik laat alvast een paar looks zien!

Mijn Festival Look

Voor Werchter Classic mocht het wel wat feller vond ik. Ik nam de grijze kleur ‘slanted’ als basis en bracht deze aan van in mijn ooghoeken tot op het midden van mijn ooglid. In het midden bracht ik een klein beetje van de donkerder grijze kleur ‘dagger’ aan. Last but not least,  ging ik resoluut voor de zwarte kleur aan de buitenkant van mijn ooglid: Black Market. Een paar laagjes zwarte mascara maakte deze ooglook af. Ready for Guns ’n Roses op Werchter! Vergeet ook niet om een beetje oogschaduw onder je onderste wimperrand aan te brengen voor ene meer dramatische look!

Mijn office look 

Hou je wel van een smokey eye, maar mag het gerust een beetje minder voor overdag? Of om te dragen naar kantoor? Ook een dergelijke look kan je gemakkelijk creëren met dit Naked Palette van Urban Decay.

Ik gebruikte hier ook als basis en in mijn ooghoeken de lichtgrijze kleur ‘Slanted’, maar ging erna enkel nog de kleur ‘dagger’ toevoegen. Sweet & Soft! 

Mijn party look

Ik grijp nogal snel naar de grijs en zwart tinten, maar dan zou ik het palette geen eer aan doen. Voor deze look koos ik voor de meer bruine tinten. In mijn ooghoeken bracht ik als basis de eerste kleur van het palette aan, high. Voor het midden van mijn ooglid ging ik bij deze look voor ‘dirty sweet’ en bij een smokey eye mag het wat donkerder aan de buitenkant en hiervoor gebruikte ik twee kleuren: eerst de donkerbruine matte kleur, ‘whiskey’ om er daarna met de kleur ‘radar’ over te gaan. Ik stem de kleur van mijn oogschaduw altijd af op wat ik draag. Ik kijk nogal bedrukt op de linkse foto, but nevermind! ;-) Een beetje van de kleur whiskey aan de buitenkant van mijn onderste wimperrand. Afwerken with lots of mascara!

 

Niet lang geleden kwamen ze met een gloednieuw oogschaduw palette uit: Naked Heat … enne, ik sta op de wachtlijst om als één van de eerste eentje te ontvangen. Wel ja, kopen, hèhè! Ik ben alvast heel benieuwd en superexcited! :D

Welke van deze looks is jouw favoriet? Enne … do you dare to go naked?

Liefs,
Katrien

3 Comments

 1. peggy timmermans

  augustus 14, 2017 at 5:56 pm

  Het blijft een super palette he? Ik ben in blijde verwachting van het HEAT palette!

  1. admin

   augustus 15, 2017 at 1:43 pm

   Ja, echt hè! Ik gebruik het echt regelmatig …
   Ik sta/stond op de wachtlijst voor de HEAT palette … en het is aangekomen ondertussen, maar nu ben ik nog een paar dagen met vakantie. Het zal dus wachten worden tot volgende week om het kunnen te gaan halen.

Leave a Reply