Fashion & Beauty

Getest: !New! Dove Derma Spa Cashmere Comfort

Aan wat denk jij als je ‘kasjmier’ hoort? Ik voel instant de zachtheid ervan. Een super zachte trui of sjaal waar je helemaal kan in wegkruipen met een tas heerlijke koffie of lekker geurende warme chocolademelk. Mmmmmm! Zalig toch?

Ik denk ook spontaan aan handwas, maar eigenlijk heeft de post die nu volgt met beide niets te maken, of jawel, de zachtheid, die wel.

Dove heeft een nieuwe lijn van Derma Spa uitgebracht: Cashmere Comfort. Ik test voor jullie de handcrème, bodylotion en body butter.

mariecadie-com-dove-derma-spa-cashmere-confort

Wat me onmiddellijk opvalt aan de 3 crèmes is hun geur. Echt heerlijk! Als luxe en zachtheid een geur hadden, dan was dit er één van. Toch is de geur subtiel genoeg om je eigen parfum te dragen.

De handcrème is na het eerste gebruik richting mijn handtas gegaan. Lovestruck! Zeker met het koudere weer is deze handcreme ideaal om binnen handbereik te houden. De rijke crème voedt mijn huid onmiddellijk én dringt ook heel snel mijn huid in, waardoor mijn handen niet vettig aanvoelen. Toppie dus :)

img_9436

COCOONING BODY LOTION
De body lotion gebruik ik ’s ochtends na de douche. Mmmmm … direct omhult door een heerlijke geur. De bodylotion smeert goed uit en dringt, net zoals de handcrème snel in de huid. Je kan je dus direct aankleden, no waste of time met wachten tot die crème is opgenomen door je huid. Ideaal als het allemaal snel snel snel moet gaan.

mariecadie-com-dove-derma-spa-cashmere-comfort-4-jpg

BODY BUTTER
Last, but not least: de body butter van Cashmere Confort. Na een badmomentje een heerlijke verwennerij. Met twee kids in huis is de me-time en vaak ook de bath time tot een minimum beperkt én dan is zo’n kleine verwennerij echt geen overbodige luxe. Deze crème voelt heel smeuïg aan, maar smeert wel goed uit.

mariecadie-com-dove-derma-spa-collage

Deze Cashmere Comfort lijn is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid. Met haar cell moisturisers en verzorgende oliën herstelt ze de droge huid en maakt ze de huid bovendien heerlijk zacht. Just like cashmere. Dat woord alleen al zou ik blijven uitspreken: cashmere, cashmere, cash… ;-).

Ik ben absoluut voor. Wat het al helemaal leuk maakt is dat je ook niet zo diep in je geldbeugel moet tasten om je dit beetje luxe te gunnen. Deze lijn van Dove koop je gewoon in het grootwarenhuis.

Wat smeer jij zoal? En heb je bepaalde favorieten?

Liefs,
Katrien

 

  1. casanaa

    november 14, 2016 at 8:57 pm

    Deze creme van Dove is heerlijk! Ruikt lekker, smeert goed uit en trekt snel in!

Leave a Reply