Fashion & Beauty

Express your soul! En ontdek de nieuwe limited zomergeur van Rituals.

Weet je wat ik nu zo leuk vind aan Rituals? Niet persé hun fantastisch ruikende geurkaarsen of megazachte bodymouses, enfin dat zeker ook, maar vaak word je er fantastisch verwend met leuke extra productjes. Jajajajajaaaaa, om je een bepaald bedrag te doen spenderen, I know … maar toch, happy about it. 
Ik gebruik regelmatig de precious mineral foundation van Rituals en kocht er deze keer ook de matte gemstone powder bij. De foundation bevat kleine partikeltjes edelsteen, alleen dat al is een leuk gegeven, niet? Als ik de foundation aanbreng met mijn beautyblender, krijg je een lichte, maar toch egale dekking. Je kan wat meer foundation aanbrengen voor een medium dekking. Nadeel is dat ze bij Rituals nog al eens hun kleurenpalet van de foundation kunnen veranderen. Lastig als je net je goeie kleurtje hebt gevonden. Met het poeder fixeer je je foundation en kan je een hele dag van je flawless make-up genieten.

 

Ik liet me ook verleiden om een doucheschuim te kopen van de nieuwe limited edition zomergeur: Express your soul. Een zalige geur, if you ask me. Lekker fris en verkwikkend, waar de verveine voor zorgt en de bloemige citrusgeur van Petitgrain. Nu ik het hier zo neerschrijf, bedenk ik me dat ik toch nog snel een tweede doucheschuim ga bijhalen. Je weet immers maar nooit wanneer de geur niet meer verkrijgbaar is.
MarieCadie.Com Rituals 2.jpg
Voor de vormgeving van deze Express Your Soul lijn werkte Rituals samen met de street artist MadC, wiens passie het is om haar ware zelf te tonen. “Volg je eigen passie, maak van dagelijkse rituelen betekenisvolle momenten en geef je ziel bloot.” is de leuze achter deze lijn.
Wat ik dan als cadeau kreeg? I’ll tell you in a bit.
MARIECADIE.com Rituals.jpg
Een plate beautybag, in de mooie groenblauwe Tiffany kleur, love it. Niet toevallig is het ook de kleur van de Rituals of Karma, waarvan de zonneproducten onderdeel van uitmaken. In de beautybag zat een Ritual of Karma self tanning body lotion. Als je op zoek bent naar een tanning lotion, zonder dat vervelend geurtje, dan is dit een toppertje. Ik gebruikte de lotion al één keertje, maar dat lijkt me niet echt voldoende voor een sunkissed tan. Neem dus je tijd om meer dan 1 keertje te kunnen smeren.
MarieCadie.com Rituals 3.jpg
Daarbij zat ook een mini tube sun protection face cream, altijd handig om in de handtas mee te nemen. Een staaltje van de schimmering body lotion van rituals of Karma kon ook niet ontbreken. And when it says schimmering, I’m allready sold. ;-)
So, I was one happy girl. 
Wat is jullie favoriete foundation? Of jullie favoriete Rituals product?
Liefs,
Katrien
Follow me on

 facebook instagram

1 Comment

  1. Anna Helena

    juni 8, 2017 at 7:48 am

    Ik hou wel van hun producten. Heb er een aantal van de Sakura lijn.
    En toevallig onlangs de doucheschuim van de limited edition gekregen, ruikt idd lekker 🙂

Leave a Reply