Fashion & Beauty

London Beauty Haul – NARS

Toen ik een paar jaar geleden in New York completely head over heals in love viel met de meest fantastische blush ever, ben ik helemaal overstag gegaan voor dit beauty merk, NARS. Het is nog steeds niet in België te verkrijgen, maar … online bestellen, dat kan wel. En zeg nu eens eerlijk, aan de deur geleverde make-up, hoe handig is dat?

In Londen kon ik dus echt niet de NARS winkel voorbijlopen zonder even binnen te wippen. Sorry lief! De kleurtjes in het echt bekijken, daar kan het internet toch niet tegenop. Mijn blush was bijna op, dus ik had sowieso het perfecte excuus om eventjes binnen te wippen en om mijn blush weer aan te vullen. Mijn favoriete blush van Nars is de Super Orgasm, waar ik eerder hier al over schreef. Ik moet trouwens altijd een beetje giechelen met de naam. Het is een zachtroze blush met een fijne gouden glitter, die vooral schittert in het zonlicht. Vind je dat toch ietsje té, dan kan je kiezen voor de gewone Orgasm blush. Hetzelfde mooie roze kleurtje, maar dan zonder de gouden glittertjes. Ik kreeg trouwens een travel size van de Orgasm blush mee on top van mijn aankopen. Hoe geweldig is dat? Love love love beauty gifts!

Ik koos ook nog voor een felroze lipstick, Silvia Audacious Lipstick én de lipgloss Off Limits …. to top it off. Beiden apart te dragen of de gloss over de lipstick voor een meer dramatisch effect, dat kan ook. De lipstick is een vaste waarde in het Nars gamma. De lipgloss is een limited edition. Kiss. Play. Man Ray. Verrassende kleuren geïnspireerd op de ‘electrifying art’ van Man Ray, die je kan herkennen aan de gouden lipjes op de packaging van de gloss. Ook de anders gitzwarte NARS verpakking, is nu afgewerkt ‘with a touch of gold’, speciaal voor de feestdagen. Ik vind dat wel leuk, die extra luxe details.

De audacious lipstick voelt heel zacht op de lippen aan en kleurt heel mooi! De lipgloss voelt een beetje dikker op de lippen, maar je krijgt daarvoor wel een felle kleur op je lippen terug. Het voelt eerder aan als een smeuige lipstick dan als een gloss. Als je je lippen heel erg op elkaar drukt, voel je zelfs een klein beetje de glittertjes die in de gloss verwerkt zitten, maar eigenlijk stoort dit helemaal niet.

Hemelsblij was ik toen ik met mijn zakje Nars producten weer naar buiten wandelde. Meer moet dat dan niet zijn, toch? Hebben jullie ook van die beauty favorieten? Oh en wat denken jullie van de kleur?

Liefs,
Katrien

1 Comment

  1. petra

    december 28, 2017 at 8:12 pm

    Wat een geweldige kleur, staat je superleuk!! Oh, en London staat zo hoog op mijn to do list!

Leave a Reply