Fashion & Beauty

One dress, 3 stijlen: van stoer tot comfy.

Toen ik mama werd dacht ik niet meteen: “Dat lange haar moet kortgeknipt worden of vanaf nu moeten die outfits vooral comfy, want dat is gemakkelijk. Niets mis mee natuurlijk, voor ik een wijzend vingertje krijg ;) maar ik ben op dat vlak eerder een ‘moeilijk gaat ook’-type! 

Al moet ik toegeven dat ik wel meer en meer zoek naar ‘multipurpose’ outfits én juich ik de hippe sneakertrend absoluut toe! Yeah, I know … a bit of ‘comfy’ sneaking in. But Hey, This girl is getting older (read: smarter) too.

Toen ik dit kleedje zag … dacht ik meteen: oohhh, dat ziet er gezellig uit! En zacht … en bovendien een soldenkoopje, dus ook: zacht prijsje! Winkelmandje in én Sold.

Zo een online aankoop, ik vind dat altijd spannend. Ondanks dat het best handig én verslavend is -oeps, did I said that?- om online te kopen, voel ik toch graag aan de stof of pas ik al graag eens een modelletje. Maar goed, toen de doos van Elle Milla bij de buren werd geleverd, dank u buren, was ik echt helemaal blij. Het was nog zachter dan ik in gedachten had, het kleedje paste als gegoten (je kan niet snel iets mis doen met een losvallend kleedje), so me happy.

Bovendien zag ik er ook verschillende looks in, kijk je even mee?

Stoer & a bit punky

Ik combineerde deze eerste look met zwarte high heels met studs én een zwart leren vestje. Op deze manier is dit zeker en vast een outfit die je kan dragen voor een avondje uit én wordt het meteen ook een beetje stoerder en minder zacht. 

Easy @ work

Dit kleedje dragen als workwair? Why Not? In combinatie met mijn zilveren wedges en een jeansvestje vind ik dit best een ideale werkoutfit. Heel wat braver dan de versie hierboven. 

Momproof

Of toch maar de comfy toer op? Iets gepland met de kids of snelle boodschappen in het weekend? Witte sneakers er onder … and you’re good to go. This outfit is MOMPROOF!

So one dress, 3 stijlen. Welke is jullie favoriet?

Oh enne … all credits for the photographer! <3

Liefs,
Katrien

2 Comments

 1. An-Karlien

  september 8, 2017 at 8:50 am

  De eerste versie met de lederen jack vind ik je gewéldig staan Katrien !!! Die vind ik ook best Mom-proof ;)

  1. admin

   september 8, 2017 at 5:54 pm

   Dank je wel … An-Karlien!
   Mss zonder de hoge hakken dan! ;)

Leave a Reply