Fashion & Beauty

Pink lips are the best kissing lips.

Disobedient is the way we are feeling! Or pink anyway ;) -lees op de noten van Grease is the way we are feeling 😉-
Ik ben niet altijd zo gek geweest van alles wat ‘pink‘ was en glitterde, tenminste niet zo in mijn tienerjaren. maar nu … can’t get enough of it!

Toen ik laatst tijdens mijn middagpauze toevallig, heel toevallig ;) bij ICI Paris Xl binnenwandelde kon ik niet aan de lipsticks van Urban Decay weerstaan. Één van de voordelen om in Brussel centrum te werken! Ik wilde wel eens een nieuw kleurtje voor op mijn lippen, want meestal val ik op een zachte koffie met melk kleur, mooi, maar soms een beetje saai en die heb ik ondertussen genoeg. Het mocht wel wat feller … zo goed als meteen viel ik op een mooie roze kleur. Niet té Barbie, maar net genoeg! Enfin, beslis zelf maar.
Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset
De naam van de kleur alleen al trok me nog iets meer over de streep. Altijd handig, of net niet, met een impulsaankoop. *oeps*! Disobedient … klinkt een beetje stout, niet? Klein beetje maar :) Producten met een beetje een hoek af qua packaging of a little edgy met hun naam, tsja die winnen al ietsje sneller mijn hart. Dan mag je nog al bijna 20 jaar in de reclame werken, marketing works!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Starstruck dus bij deze creamy pink lipstick van Urban Decay. Ik kocht er ook meteen de 24/7 glide-on lip pencil bij voor een perfecte contouring & een extra lange houdbaarheid op de lippen.

Urban Decay belooft dat de kleur ‘stays put 24/7’, maar dat is misschien een beetje te enthousiast! Al moet ik toegeven dat hij wel de naam longlasting waardig is! Na -tig zoenen aan mijn dochters waren mijn lippen nog heel erg roze. Hun kaakjes trouwens ook, cutiepies. Selfies nemen gaat zelfs onze jongste al goed af … ik smelt als ze ook een kusmondje probeert te maken. De oudste beslist al mee welke foto mama mag posten. Zijn ze niet adorable?


De proef met de koffietas doorstaat de lipstick iets minder goed, want op de tas blijft een mooie, dat wel, roze lipafdruk staan. Ik moet wel toegeven dat ik net dronk na het aanbrengen van het potlood en de lipstick, dat zou de test wel een beetje kunnen beïnvloeden.

Processed with VSCO with f2 preset
Anyway, Disobedient is the way we are feeling … of tenminste het Disobedient pink van Urban Decay. Wat vind jij trouwens van deze kleur?

Oh en sorry voor de kids spam, maar ik kon echt niet kiezen tussen deze foto’s van mijn girls. <3

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Very disobedient and pink kisses,
Katrien

Urban Decay is te koop bij een aantal geselecteerde ICI Paris XL winkels, ik kocht de mijn in de Nieuwstraat in Brussel. Je kan ook in de webshop van ICI Paris XL terecht voor een aantal Urban Decay producten.

1 Comment

  1. admin

    augustus 4, 2017 at 9:37 pm

    thanks! Jaaaa … ik ook! Ik sta zelfs op de wachtlijst voor hun nieuw naked palette! ;-)

Leave a Reply