Fashion & Beauty

Voor jou getest, de nieuwigheden van Sisley voorjaar 2017.

Toen ik de uitnodiging kreeg om naar de voorstelling te gaan van de nieuwigheden van Sisley, kon ik alleen maar blij zijn. Tuurlijk wilde ik de nieuwe Sisley producten van 2017 in avant-première ontdekken. Het was alleen maar een voordeel dat het maar 10 minuutjes stappen was van op het werk.
We werden ontvangen met lekkere broodjes én een glaasje bubbels. What would you want more? De hele ruimte was ingericht met prachtige rozen én de nieuwste producten van Sisley waren de sterren van de avond.
Als eerste kreeg ik de ‘Huile Affinante au Gingembre Blanc’ voorgesteld. Een droge olie met een, I swear, zaaaaalige gember geur. Het smeert ook super uit en mijn huid voelt ook superzacht aan. Maar dat is niet alles wat dit product beloofd. Het product is speciaal gemaakt voor de onderste regionen van je lichaam ;) je benen dus hè! Je masseert deze droge olie van onderen naar boven, van je enkels naar je heupen toe. Het product dringt tot diep in je cellen door. Je benen voelen onmiddellijk lichter en de frisse geur heeft daar zeker zijn deel in. Daarnaast heeft de olie een viervoudige werking:
Mariecadie.com Sisley Huile Affinante.jpg
1. Een drainerende werking én daar zorgt het witte gember extract voor!
2. Het rode algen-extract en cedrol zorgen voor de remodellerende werking. Ze beperken de ophoping van vetten en bevorderen bovendien het afbreken er van!

3. De etherische oliën van van Rozemarijn en Litsea cubeba zorgen voor de stimulerende werking én geven in combinatie met het witte gember extract de huid meer stevigheid. Gember, you got to love it!

4. Last but not least geven de Karité-, Macadamia- en Andiroba-oliën een sublimerende werking, die de huid soepel maakt en fluweelzacht doet aanvoelen.

Ideaal is zelfs als je de droge olie al smeert wanneer je nog in je bed ligt en nog niet bent opgestaan, zodat het -eventuele- opgehoopte vocht nog geen kans heeft gehad om te zakken.

Het tweede product is de ‘crème reparatrisse’, oftewel een herstellende body lotion voor de droge huid. Ideaal voor alle leden van het gezin, van piepjong tot stokoud. Ideaal voor de koude winterdag waarin onze huid toch allemaal wat meer afziet. Een passe partout eigenlijk, die 14 jaar na de lancering werd verrijkt met hydraterende stoffen voor een nog efficiëntere werking.
mariecadie-com-sisley-creme-reparatrisse
Let’s move over to the beauty makers! Niet dat de andere producten dat niet doen, but this girl loves some make-up! And I really love, love, looovvveeee, de verpakking van Sisley. De zebrastreepjes vind je terug op het doosje van de nieuwe poeder, maar ook op de nieuwe blushes en oogschaduwstiften!
Door een echte professional werd ik opgemaakt, verwennerij ten top. Benieuwd wat die daar nog van kon maken na een hele dag werken en toch wel een vermoeid gezicht. Hij bracht poeder aan van het vernieuwde palet Phyto Touch en benadrukte zijn voorkeur voor een naturelle, maar frisse look. De Phyto Touch Eclat Soleil is samengesteld uit 3 verschillende natuurlijke tinten. Afhankelijk hoe je ze aanbrengt krijg je een meer of mindere sunkissed look. Like you walked the whole day on the beach of St. Tropez. <3
Daarna koos ik voor de felste kleur blush, die hij op zo’n manier aanbracht dat het een zacht en opfrissend effect gaf. Ik moet zeggen dat ik toch een beetje argwanend keek toen hij de Phyto Blush Twist stick  bovenhaalde. Ging dit geen plakkerig boeltje worden? Hij verzekerde me van niet én gelijk had ‘ie. Bij mij bracht hij het met een dik penseel aan en het werd met de vingers opengestreken. Maar je kan evengoed de kleur rechtstreeks op je huid aanbrengen voor een meer intense kleur.
Op mijn ogen bracht hij een donkergrijze tint van de Phyto Eye twist aan. ook hier moet ik eerlijk bekennen dat ik dat boeltje niet vertrouwde, ondanks dat de man in kwestie me verzekerde dat het waterproof was en de oogschaduw niet zou samenkruipen in mijn oogplooi. Ok, en dan doe ik nu effe een bekentenis die je best even snel uit je memorie vaagt, dan dat ik ze hier neerschrijf. Ik ‘vergat’ me ’s avonds te ontschminken -foei foei foei, I know- maar tot mijn grote verbazing zat die oogschaduw er ’s morgens nog perfect op! I mean … wat een test. Erna ging het er wel af natuurlijk en ik zal het ook nooit meer doen, pinky promise! ;)
Mariecadie.com Sisley make up.jpg
To top it off werd ook het nieuwe Sisley parfum voorgesteld: Izia. Again … nieuwe geurtjes én ik, dat moet wennen, normaal gezien dan toch. Ik moet toegeven dat ik redelijk head over heels voor deze frisse geur ben gevallen. Het deed me instant naar de zomer verlangen. Enfin, laat eerst die lente maar komen. Izia en ik zijn er klaar voor.
mariecadie-com-sisley-collage-2
Deze hele avond herinnerde me er trouwens aan dat ik dringend de concealer van Sisley in huis moet halen! Deze geeft niet alleen een oplichtend effect, maar gaat ook tegen die wallen tekeer! And believe me … met dat kleine protje in huis dat liever rondkruipt en op haar mama roept zo midden in de nacht, kan ik dat héél goed gebruiken! Thanks Sisley for having me.
mariecadie-com-sisleymariecadie-com-sisley-2mariecadie-com-sisley-3-collagemariecadie-com-sisley-3
Maar zeg eens, heb jij een favoriet Sisley product?
Enjoy!
Katrien
Crème Réparatrice :  Beschikbaarheid : maart 2017  –  Prijs : €122,50
Huile Affinante au Gimgembre blanc pour les jambes : Beschikbaarheid : februari 2017  –  Prijs : €137
Phyto-Blush Twist : Beschikbaarheid : februari 2017  –  Prijs : €50,50
Phyto-Touche Trio : Beschikbaarheid : maart 2017  –  Prijs : €84,50

 

 

4 Comments

 1. petracupcake

  februari 16, 2017 at 8:37 pm

  Oh, zoveel leuks!! En wat zag je er top uit!

  1. Katrien (Marie Cadie)

   februari 17, 2017 at 9:53 pm

   Oooh bedankt! <3
   Waren inderdaad leuke productjes … en echt helemaal in de ban van de gembergeur!!

 2. Peggy

  april 12, 2017 at 7:48 am

  Bij Sisley wordt men altijd ontvangen als een prinses! Zalige producten!

  1. Katrien (Marie Cadie)

   april 12, 2017 at 8:18 am

   Ja, absoluut! En zoals je zegt … zalige producten om te gebruiken!

Leave a Reply