Fashion & Beauty

Weddingbells in stoere romantiek.

I’m not a style queen, but I do love to dress up. Adapting fashion to my own style. Wat niet altijd evident is voor een jojo-er als mezelf. Al heb ik stiekem een pact gesloten met ondertekende dat we daar niet meer aan gaan meedoen aan dat ge-jojo! But it ain’t easy voor een snoeperke als ik! Na twee zwangerschappen leer ik mijn lijf eindelijk terug een beetje kennen. Geraakt het wat stabieler ook … al mogen er nog wat extra kilootjes af en mag de hele handel nog wat strakker. Anyway … 

Maar goed fashion dus … ik werd op slag verliefd op een jumpsuit die Sofie van Sofiesticated droeg op haar instagram stories. Ik twijfelde nog een tijdje, vroeg een mening hier en daar en bestelde via Mostwanted.nl de fleurige jumpsuit van Vila, die ik zou dragen op een trouwfeest. Ik combineerde de romantische jumpsuit met een stoer leren vestje.

Daar hoorde natuurlijk de perfecte pump bij. Alsof het in de sterren geschreven stond, zag ik ergens reclame passeren voor de Tamaris heart & sole schoenen. Yup, zelfs al werk je zelf bijna 20 jaar in de reclame, het werkt! ;-) Deze schoenen, ontwikkelt door Ellen Haselaers, beloven een hele nacht dansen op hoge hakken, zonder pijn! It has my name written all over it! Let’s put them to the test. Heb je trouwens de onderkant van de zolen  gezien? Bordeaux en afgewerkt met een gouden hartje in metaal. Het zijn zulke details waar mijn hart toch een beetje harder van gaat kloppen.

Ik combineerde de hele outfit met een mini handtasje met het zachtste flapje ever van Kisses of Pearl. Wil ik het wat soberder of meer naar de glitterend kant, dat kan prima, want de flapjes zijn afneembaar! Hoe handig is dat?

Als finishing touch dook ik in mijn juwelenlade en viste er wat bijpassende armcandy uit. Niet echt nieuwtjes … maar af en toe een goeie recyclage, moet kunnen toch? Ik vond de wagen er ook mooi bijpassen. ;)

Het feestje werd een knaller! En de zolen zorgde ervoor dat ik er probleemloos tot in de vroege uurtjes op kon shaken. Enige nadeel was dat de bovenkant op den duur een beetje in mijn voeten sneed, maar dat zal zich na verloop van tijd wel ‘zetten’, hoop ik. Ondertussen droeg ik ze nog op andere avonden (lees: feestjes) en ik moet toch zeggen dat ik geen last heb gehad van branderige voeten. Topper dus en voor de prijs moet je het ook niet laten. 

Kleden jullie je graag op?

Liefs,
Katrien

Jumpsuit by MostWanted.nl
Handtas Kisses of Pearl by Torfs
Schoen Heart & Sole – Tamaris by Torfs
Leather Jacket Ibana by Etienne – Marcel

Leave a Reply