Fashion & Beauty

What’s your Sexy Shape?

I have this thing with lingerie! Ookal ziet niemand het, ik voel me pas op mijn best met een leuk setje onder mijn kleding. Het liefst nog eentje dat ook bij die kleding past. Al durf ik al wel eens, rebel als ik ben, voor knalrood gaan onder een zedig zwarte outfit. It makes me giggle and feeling on top of the world. Well … euh, you know what I mean. Maar niet enkel de kleur en het uitzicht of materiaal zijn belangrijk, de pasvorm is dat bij lingerie des te meer. Een te spannende BH, geeft je er gratis en voor niks een tweede setje boobs bij. Een te losse BH geeft dan weer niet voldoende steun en staat ook niet erg flatterend onder een T-shirt. Welk modelletje van BH past er nu goed bij welke borst?

Daar heeft Hünkemoller iets handigs op gevonden! Je kan er vanaf nu je favourite fit bepalen met een handige online tool waarmee je je eigenste sexy shape kan bepalen. Coz every booby is a sexy booby! Boo-yaaa! De tool houdt rekening met de vorm van je borst én je geeft ook aan of ze gezellig dicht tegen elkaar staan of net een beetje verder uit elkaar om de juiste BH vorm te kunnen bepalen.  Natuurlijk wanneer je geen lingerie draagt en in hun natuurlijk positie zal ik maar zeggen. ;-) Twijfel je nog aan je maat, dan begeleid de brand guide je om je juiste BH maat te bepalen.

Ik deed de test en kwam uit bij de ‘Beautiful Balcony’, zeg nu zelf, die benaming alleen al maakt me fier op dat setje tieten van mij. Ik heb trouwens al slechtere namen gehoord voor mijn twee beste vriendinnetjes. ;-) Not worth to mention. Na de test kan je meteen kiezen uit de modellen die het beste bij jouw borst passen. Mijn ‘Beautiful Balcony’, werd een prachtig kanten setje, Jade. Ik koos voor een strapless modelletje of tenminste één met afneembare bandjes. Ik ben echt verzot op de off-shoulder trend, en dat is extra mooi zo zonder BH handje, vind ik zelf. So, a perfect fit if you ask me.

 

 

 

Lovely detail …


Ik nam ook een paar ‘aan’ foto’s, out of my comfort zone. Eerlijk gezegd, ook heel lang getwijfeld of ik die foto’s nu wel of niet zou posten. Verre van het lichaam van een lingerie model, verre van perfect. Na twee babies and a life long struggle with my weight, this is who I am. Like a relationship, always working on it. De ene dag al wat meer dan de andere. *oeps*

Just a little bit out of my comfort zone.

Het moest natuurlijk ook een perfect fit zijn voor mijn borsten en wonder boven wonder, toen het pakketje in mijn brievenbus zat en ik de BH aandeed, was het inderdaad een perfect fit. Een heel handige tool dus, if you ask me. Als je toch twijfelt om online te bestellen kan je enkel de test online doen en voor de BH zelf bij Hünkemoller langsgaan.

So tell me, what’s your sexy shape? Zo benieuwd!

Liefs,
Katrien

What’s your size? Brand Guide
Get your own Sexy Shape