Food & Drinks

Bamboo Granola, fresh wave after wave!

Toen ik  deze Bamboo granola in de rekken van Okay zag staan, moesten de twee smaakjes in mijn winkelkarretje belanden: ULUWATU en SHAKA. Deze keer niet alleen omdat het een mooie en uitnodigende verpakking had of net omdat het nieuw was, maar om nog een paar andere redenen.

Op mijn vorige job had ik een collegaatje, ik zeg niet ‘tje’ omdat ze klein was, maar een lieve prachtmeid, met ambitie, die samen met haar vriend in het weekend werkte om haar eigenste granola te maken.  And I kid you not, the best I ever tasted. Die kleine pinch of sea salt maken de granola echt to die for! Ik schrijf dit niet omdat ze me dit vroeg, of omdat ik een hele resem zakjes kreeg van haar, maar wél omdat ik het een heel erg lekkere granola vind. Ik ook mega enthousiast ben dat ze met hun granola in de rekken van de supermarkt liggen. Mensen die dingen ondernemen, ik ben daar fan van!

Ze maakten deze granola met natuurlijke kokosnoot olie en zonder geraffineerde suikers. Alleen, maar yes yes yes!

Fresh Granola, wave after wave – mijn versie met verse aardbeitjes en blauwe bessen. 

Dan heb ik het nog niet gehad over het verhaal achter hun product. Het verhaal van Bamboo Granola begint in Bali, waar ze op vakantie gingen en de eerste keer deze in de oven gebakken lekkernij leerden kennen. Ze wilden dit ook zelf gaan maken en na ontelbare pogingen slaagden ze er in met hun eigen ovengebakken lekkernij te maken. Ze kunnen dit natuurlijk zelf veel beter vertellen, ik stel voor dat je dit zelf gaat lezen op hun eigenste prachtige site: Bamboo Granola.

Fresh Granola, wave after wave in twee smaken: ULUWATU & SHAKA

Bamboo Granola vond ik in Okay, maar je kan ze ook online bestellen via hun site.
Ben je ook zo gek van granola? Een heel erg lekkere én zonder toegevoegd suiker? Gooi dan snel een zakje Bamboo Granola in je winkelkar! You won’t regret it, I promise!

Smakelijk,
Katrien

 

 

2 Comments

  1. Anna Helena

    oktober 7, 2017 at 9:46 am

    De volgende keer in de winkel ga ik er naar op zoek! Want ja, hier een grote Granola fan…

  2. admin

    oktober 23, 2017 at 10:30 pm

    Oh moet je zeker doen Anneleen. Zo lekker! :-)

Leave a Reply