Food & Drinks

Do you love your body, like I do?

Toegegeven de ene dag zie ik dat lijf van mijn al wat liever dan de andere, maar ik probeer. Ik probeer ook steeds naar handige tips en tricks te zoeken om dat lijf van mij zo goed mogelijk in bedwang te houden. Dat je best minstens anderhalve tot 2 liter water per dag drinkt, dat weet ondertussen iedereen. Ik schreef er trouwens al eerder over, hier: klik.

Nu ontdekte ik laatst iets nieuws: Skinny Love.

Het is een natuurlijk poeder dat je aan je water toevoegt én dat je metabolisme stimuleert. Ha! I’m in. Een pittig smaakje, waar ik nog een citrusvrucht aan toevoeg. Het zorgt ervoor dat ik sneller die liters water binnenweg, maar zorgt er ook voor dat ik meer energie heb, mijn huid er stralender uitziet en ik bovendien minder zin heb in zoet. I mean … it is a win-win if you ask me. Dat ik er nog mee afval, dat is al helemaal mooi meegenomen, want ondanks dat het lang wachten is op de echte lente, die paar extra winterkilootjes mogen er zo ondertussen wel weer af.

 

Het is ook supersimpel in gebruik. ’s Ochtends doe ik twee schepjes van de groene pot in mijn water en voeg ik er afhankelijk wat er nog in de fruitmand ligt een paar stukjes citrusfruit of een stukje gember aan toe. De ochtendshake zelf bestaat uit een mix van prebiotica dieetvezels, fruitvezels (pompelmoes, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn) en groene koffie extract.

De namiddagshake is wat pittiger van smaak! ;-) Ik voeg er stukje roze pompelmoes aan toe en dan drinkt het drankje lekker weg. Het zorgt er bovendien voor dat ik naast minder zin in zoet, ook een betere nachtrust heb. In deze namiddagshare vind je naast de prebiotisch dieetvezels ook de fruitvezels van citroen, mandarijn, cactusvijg én ananas terug.

I’m in love with Skinny Love! Of het nu hèt  wondermiddel is bij uitstek? Nee, je moet nog altijd gezond eten én voldoende bewegen om een gezonde levensstijl te hebben.  Ik vind Skinny Love een schitterend middel om weer meer water te drinken in deze nog steeds sombere maanden. Het geeft me alvast een energieboost … en als fulltime werkende mama van twee energieke meisjes, komt dat hier zeker van pas.

Ik vond de mijne bij schoonheidssalon Melissa in Tienen.

Santé,
Katrien

6 Comments

 1. Virginie

  maart 27, 2018 at 2:55 pm

  Ik drink ook al een paar maand skinnylove, bij mij helpt het heel goed tegen m’n reuma en ontstekingen aan m’n gewrichten!

  1. admin

   maart 27, 2018 at 8:47 pm

   Oh maar zo fijn Virginie!
   Doe jij er ook nog extra citrusvruchten bij?

   1. Virginie

    maart 28, 2018 at 8:06 am

    In het begin deed ik er citroen bij, maar nu ben ik de smaak al goed gewoon en drink ik het zo. Liefs x

    1. admin

     april 9, 2018 at 8:44 am

     Ik blijf er wel citrusvruchten bij doen … gewoon omdat ik het lekker vind. Maar je raakt inderdaad gewoon aan de smaak.

 2. Anna Helena

  maart 28, 2018 at 7:40 pm

  Snack je dan echt minder? En zie je al verschil op de weegschaal?

  1. admin

   april 9, 2018 at 8:43 am

   Hey miss … ik snack echt minder en vooral ’s middags sneller voldaan ook. Ik moet dan wel zien dat ik een namiddag tussendoortje neem, want anders ’s avonds wel hongerrrrr … maar we eten vaak pas als de kids slapen zijn, dus dat is sowieso niet ideaal! :/

Leave a Reply