Food & Drinks

Must Visit: 3L buurtkantine – Coffee, Coworking & Healthy Food.

Het begon met een blog – The 3L syndrome – die Lisa Marie bijhield als logboek voor haar dochter. Maar al snel ontdekte ze ook een andere passie van haar: eten … en vooral ook koken voor haar gezin. Steeds instagram waardig, gedufrd én bovenal gezond. Dat deed haar dromen én die droom werd deze zomermaanden werkelijkheid.

Lisa Marie opende in haar eigen persoonlijke stijl een hippe koffiebar in Tienen, 3L buurtkantine genaamd. Voor het verhaal achter de naam, klik zeker eens door naar de Facebookpagina van 3L buurtkantine, hierzoNaast heerlijke koffies kunnen de zoetebekken onder ons genieten van een heerlijk stukje taart.

Lisa serveert er ook zelfgemaakte limonades of je kan ook kiezen voor een op en top Belgische Ritchie limonade. Estée Marie vindt ze alvast heel erg lekker … maar op de foto gaan was die dag een uitdaging. ;) Je kan er niet enkel terecht voor een koffie, maar Lisa Marie bereidt er ook lekkere ‘salades in a bowl’, die je bovendien kan meenemen als lekkere én gezonde lunch.

Bovenstaande foto’s zijn van de 3L buurtkantine zelf.

Bovendien heeft Lisa Marie er ook een co-working space ingericht, met gratis WiFi, die je ook kan gebruiken om je instagram waardige koffie meteen te posten. ;-) So, I’m a happy girl!

Ik ging samen met mijn oudste dochter eens een kijkje nemen. We hadden helaas niet veel tijd en waren tevreden met een koffietje en een limonade. We gaan zeker nog eens een keertje terug voor ander lekkers. Plan je een bezoekje aan Tienen, wip dan zeker eens binnen bij de 3L buurtkantine. Je vindt de buurtkantine in de Leuvensestraat op nummer 14. Je kan er terecht van maandag tot vrijdag tussen 10u en 16u, helaas gesloten in het weekend.

Schollekes!
Katrien

Leave a Reply