Food & Drinks PS - Diner

Powerslim – Diner – Gevulde Portobello à la Pascale Naesens.

Had je al gelezen dat ik graag lekker eet, wie niet eigenlijk? Dat moet niet altijd bombastisch zijn of met veel sauzen, maar met smaak en mmmmmm …

Dat was ook hetgene waar ik het meest sceptisch tegenoverstond met de Powerslim dieet methode. Ik kan best gedisciplineerd zijn, maar mag dat ook lekker? En dat kan. In het startpakket zit een kookboek dat je al aardig op weg helpt, maar je kan zelf je creativiteit de vrije loop laten. Als het binnen de voedingsmiddelen past natuurlijk. Je kan de fase kaartjes, in mijn geval fase A1, uit het boekje scheuren en bv in je handtas steken, zo weet je altijd welke voedingsmiddelen wél en niet mogen.

mariecadie-com-powerslim-kookboek

In fase A1 kies je voor een diner voor een Powerslim product dat je aanvult met groeten of vlees/vis en groeten. Ik ging deze keer voor een gerechtje van Pascale Naesens, sort of.

Gevulde portobello uit ‘Puur Genieten 2’ van Pascale Naesens.
Lekker en lekker gemakkelijk om klaar te maken. Om te beginnen verwijder je het steeltje van de Portobello’s en doet er een klein beetje olijfolie op. Als je wil kan je hier al een beetje kruiden met zwarte peper en zout. Je snijdt een tomaat in kleine stukjes en doet deze in de portobello. Ik smokkelde er ook een paar groene olijfjes bij, dat geeft toch altijd dat extra tikkeltje smaak. Daarbovenop leg je een klein stukje mozzarella, doe hier nog wat paprikapoeder over, voor de mooie kleur. Doe je portobello’s in een schotel en zet ze een 20 à 30 tal minuten in een voorverwarmde oven. Ik maakte mijn bord klaar en legde er een bedje op van gemixte sla. De portobello werkte ik nog af met een blaadje basilicum. Die basilicum kan je trouwens ook door de tomaatjes snijden en mee in de oven steken.

mariecadie-com-powerslim-diner-gevulde-portobello-collage

En wat denk je? Komt dit ook eens op je bord? Van borden gesproken … ik zou eens op zoek willen gaan naar meer fotogenieke exemplaren. Any ideas?

mariecadie-com-powerslim-pascale-naesens-gevulde-portobello

Smakelijk,
Katrien

 1. resaarcle

  oktober 26, 2016 at 9:37 pm

  Oh, njammie, ziet er overheerlijk uit!

  1. Katrien (Marie Cadie)

   oktober 27, 2016 at 12:44 am

   Is het ook echt!! Zeker eens proberen, supergemakkelijk ook.

Leave a Reply