Food & Drinks My Powerslim PS - Diner

Powerslim – Diner – Varkenshaasje met broccoli én champignonsaus.

Ik schreef het al eerder, moest de Powerslim methode uit enkel shakes bestaan, dan mocht ik er nog zo snel mee afvallen, dan deed ik het niet. Ik krijg dat niet binnen! Maar de Powerslim producten zijn anders. Ik deed nog nooit zo’n shake dieet, maar ik proefde het al wel eens, en nee echt niet.

Dit diner bestaat uit varkenshaasje met broccoli en een Powerslim Champignonsausje en de rest van de familie die eet lekker mee. Want dat was ook een vereiste, ik ging niet nog elke avond dubbel koken!

Het varkenshaasje bakte ik in een beetje olijfolie en de broccoli kookte ik af in licht gezouten water. Normaal heb ik graag nog een beetje ‘bite’ aan mijn groentjes, maar ik heb al gemerkt dat de dochter dan niet zo graag mee eet. Anyway … let’s move to het champignonsausje.

POWERSLIM CHAMPIGNONSAUSJE
Je neemt een half zakje Powerslim Champignonsoep en doet er de helft van het water bij dat is voorgeschreven om een sausje te maken. Ik deed er wel net iets meer bij, anders was de saus echt wel te dik. Ik bakte eerst was verse champignons … en heel eerlijk? Ik merkte niet dat dit een dieet ofwel Powerslim maaltijd was. Basic, maar lekker.

mariecadie-com-powerslim-varkenshaasje-broccoli-champignonsaus

Smakelijk,
Katrien

Leave a Reply