Food & Drinks My Powerslim PS - Lunch

Powerslim – Lunch – Omelet met champigons.

Ja, ik lust graag een eitje en al helemaal als er champignons inzitten met een beetje look. Mmmmmm … een eitje, of tenminste de dooier, dat staat niet op het menu in de eerste fase (A1) van het Powerslim dieet, maar ze hebben wél een Powerslim omelet met kruiden mix, die dat vervangt.

In het starterspakket vind je ook een shaker terug, en dat is om de mixen te prepareren. Wel wat raar, zo een omelet uit een zakje en ik ben erg benieuwd naar de smaak. Met een beetje creativiteit kom je ook al een heel eind en daar help ik graag een handje in mee.

mariecadie-com-powerslim-lunch-omelet-met-champignons

Doe een beetje olijfolie in je pan, en pers er een knoflookteentje in uit. Daarna kan je er de fijngesneden champignons bijdoen. Ik vind het lekker als de champignons goed gebakken is. Kruiden met zwarte peper en zout, dat doet ook vaak wonderen. Als de champignons voldoende gebakken zijn, dan voeg je er de omelet mix aan toe. Ik sneed er ook nog verse bieslook door. Verse kruiden mag je onbeperkt eten in het Powerslim dieet. Dan laat je je omelet bakken tot je het voldoende vind en smakelijk. Ik bakte in een ander pannetje ook nog een handje spinazie. Het geeft een lekkere smaak aan de omelet.

Dat was weer een lekkere lunch. Believe me, als het niet zo zou zijn, dan zou ik het ook zeggen. Je proeft inderdaad wel een klein beetje dat het eigenlijk geen ‘echte’ omelet is, maar de smaken die je er aan toevoegt, maken dat het echt wel lekker is.

Smakelijk,
Katrien

De recepten én producten waarover ik schrijf zijn mijn mening én interpretatie van de Powerslim methode. Voor meer professionele uitleg verwijs ik je graag door naar Schoonheidssalon Melissa.

 

Leave a Reply