Food & Drinks

Wanted: Bake-a-rella voor de Dr. Oetker challenge! Ben jij de gelukkige?

Deze week viel er een mail van Dr. Oetker in mijn mailbox, ik mag twee bake-a-rella’s meenemen in de baking challenge van komende maandag. De challenge wordt een wedstrijd tussen 10 ploegen, waaronder ook Marie Cadie een team mag samenstellen, in competitie voor de titel van ‘beste patissier’ Dr. Oetker van het jaar.

Daarom zoek ik jou! Laat een comment achter of schrijf een mailtje naar mariecadie@outlook.com waarom jij dé bake-a-rella bent die ik moet meenemen?

Het komt er al wel héél snel aan want, de baking challenge gaat nu maandag, 19 september om 18u, door in het Atelier van twee sterrenchef Yves Mattagne bij Tour-en-Taxis.

bloglovin_gold

Voor de gelegenheid kroop ik ook nog eens in mijn bake-a-rella rol. Wie me volgt op instagram stories weet nu al waar het over gaat.

Ik maakte eindelijk eens die cheesecake die al zo lang op mijn verlanglijstje stond. Ik moest natuurlijk van het recept kunnen afwijken en voegde er blauwe besjes aan toe. Ik maakte er zelfs een ombre cake van! Yummie! Nu nog slachtoffers vinden om ze mee op te eten. Oh, enne, ga je nu met me mee maandag?

Oh en het was echt poepsimpel om die cheesecake te maken. Boter smelten, deegje erbij, uitstorten in je bakvorm, gladstrijken met een lepel. Daar mag dan de kaas over, die je eerst gemengd hebt met een Dr. Oetker zakje. Ik mengde dan nog twee kommetjes met blauwe besjes en confituur van blauwe besjes. 45 minuutjes in een voorverwarmde oven … afkoelen en een uur of twee de koelkast in. KLAAR! Easy peasy met de ‘lukt altijd garantie’ die Dr. Oetker je geeft.

mariecadie-dr-oetker-blueberry-cheesecake-collage

mariecadie-com-dr-oetker-blueberry-cheesecake_3mariecadie-com-dr-oetker-blueberry-cheesecake_1

mariecadie-com-dr-oetker-blueberry-cheesecake_2

Geef nu maar snel een seintje of je meekomt volgende maandag! :) Hieronder of op Mariecadie@outlook.com.

Tot dan?
Katrien

  1. Kim

    september 15, 2016 at 11:50 am

    Daar zeg ik geen nee tegen… Ik ben geen groot bakwonder maar voor het Marie Cadie-team wil ik wel mijn best doen ;-) En zo hebben we meteen weer een reden bij om te blijven joggen ;-)

  2. Anna Helena

    september 15, 2016 at 2:10 pm

    Die taart ziet er héél yammie uit!

Leave a Reply