Food & Drinks

Wat eten we vandaag? De meest hatelijke vraag.

Wat eten we vandaag? De laatste tijd is het zo druk, dat deze vraag pas laat op de avond uit mijn mond komt. Soms lukt het nog net iets gezond op tafel te toveren. Soms wordt er iets afgehaald, meestal minder gezond.
Een tijdje geleden bestelde ik de foodboxen van Hello Fresh. Lekker & gezond én de enige vraag die ik me moest stellen was welk gerechtje ik zou maken. Lekker gemakkelijk vond ik dat. Lees er meer over hierzo en hier. Na een tijdje besliste ik om het abonnement stop te zetten, omdat het even niet meer uitkwam.
Tot nu. Ik heb mijn abonnement terug geactiveerd én wacht vol ongeduld tot zaterdag mijn nieuwe Hello Fresh box zal geleverd worden. Benieuwd naar welke smaken we nu weer leren kennen. Want zeg nu eerlijk, gooi jij net als ik steeds weer hetzelfde in de pan en de kookpotten? Of maak je vaak al eens nieuwe groentjes klaar?
Ik koos deze keer voor de Original Box, benieuwd wat het allemaal gaat geven. Ik heb niet meteen een gerechtje waarvan ik al op voorhand denk of meen te weten, dat ik het niet lekker zal vinden.
Ik kijk stiekem toch wel heel erg uit naar deze lekker uitziende ovenschotel met kruidig gehakt en geitenkaas, courgette en munt.
Schermafbeelding 2017-06-20 om 00.36.58.png
Ooh, of wat dacht je van deze salade Niçoise met couscous?
Schermafbeelding 2017-06-20 om 00.39.29.png
Als je ondertussen ook zin hebt gekregen om een Hello Fresh box te bestellen, dan heb ik ongelooflijk goed  nieuws voor jullie. Ik mag namelijk een code geven die je maar liefst €25 korting geeft op een bestelling voor een box naar keuze (Original, Family of Veggie). Hoe je dit doet? Klik op deze HELLO FRESH link en geef de code FLEXUTB in om te kunnen genieten van de korting. Niet te lang twijfelen, want de code is enkel geldig tot 30/06/2017.
Stay tuned voor de andere gerechtjes!
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Liefs,
Katrien

7 Comments

 1. Anna Helena

  juni 20, 2017 at 9:22 pm

  Ik haatte die vraag ook, tot ik dit jaar gestart ben met een weekmenu. Aanrader! Jammer dat ze geen vegan box hebben, anders had ik er zeker eentje besteld :)

  1. Katrien (Marie Cadie)

   juni 20, 2017 at 11:13 pm

   Dat heb ik ook een tijdje gedaan, die weekmenu’s, maar al snel werd het weer elke week, quasi hetzelfde! Jammer inderdaad van de vegan. Sterk dat je dat nog altijd doet!

   1. Anna Helena

    juni 21, 2017 at 6:02 am

    Het is geen opgave om vegan te eten, daarom dat het lukt om “vol te houden”.

    1. Katrien (Marie Cadie)

     juni 21, 2017 at 7:22 am

     Ik veronderstel dat het ook veel te maken heeft met een mindset en je geloof in een bepaald iets, dat helpt vaak ook al heel erg! :) toch vind ik het sterk!

 2. Victorine

  juni 21, 2017 at 4:45 pm

  Wat een leuke korting! Heeft mij eindelijk over de streep getrokken om een box te bestellen :) . Ik ben al benieuwd! Lieve groet, Els

  1. Katrien (Marie Cadie)

   juni 21, 2017 at 9:22 pm

   Fijn zo! Het heeft ons al veel andere dingen leren eten. Laat me zeker weten wat je ervan vindt! :)

Leave a Reply