Food & Drinks

Well Hello Fresh Food! How are you?

De voorbije week testte ik nog eens een Hello Fresh box. Ik kwam de laatste weken niet verder als kip met … als ik zelf een antwoord moest verzinnen op de vraag: “Wat eten we vandaag?” Of er werd al eens iets afgehaald, maar als je in een rustig dorpje woont, is de keuze al snel beperkt. Frietjes, Döner kebab, pizza, … hoe vettiger hoe prettiger. Niet mis mee every once in a while, maar af en toe wil ik niet moeten nadenken over eten én toch iets lekkers en gezond op tafel toveren.

— lees verder voor de kortingscode van € 25 op je bestelling. —

Insert de Hello Fresh boxen. Alleen al niet hoeven nadenken wat je de volgende dag moet klaarmaken is al een zaligheid. Dat het hele weekmenu ook nog eens lekker gevarieerd is én bovendien gezond, maken dat ik wel heel erg blij was toen de Hello Fresh meneer op zaterdag met onze box aanbelde.

Wat er ook veranderd is, is dat je ingrediënten al per gerecht verzameld zijn in een aparte papieren zak. Niet meer zoeken en puzzelen om de juiste ingrediënten bij elkaar te krijgen. Alles voor het gemak, mij hoor je dus niet klagen.

De gerechtjes van deze week:

  • Kipgyros met gebakken aardappeltjes
  • Zomerse andijviestamppot met gehaktballetjes
  • Frisse parelcouscous met verse koriander
  • Victoriabaarsfilet met wolgroenten
  • Romige groentenlasagna met spinazie

mariecadie.Com Hello Fresh gerechten

Het eerste gerechtje dat ik koos om klaar te maken waren de gehaktballetjes met zomerse andijviepuree. Ideaal comfortfood na een dagje en avond Werchter Classic! Het is een variant van een ander Hello Fresh gerecht dat hier een ongelooflijke topper is! Kleine twist was hier dat je een klein stukje kaas in het gehaktballetje moest duwen. Zowel Mr J als de dochter waren van dat gegeven niet echt overtuigd, ik daarentegen! ;) Mmmmmm … als ik er maar kaas kan bijdoen!

Processed with VSCO with f2 preset

Als tweede gerecht kwam hier de Victoriabaars op tafel met wokgroentjes. Bloemkool met prei in de wok samen met curry- en citroengraskruiden … mmmm een combinatie waar ik dus niet zou opkomen, maar echt zooooo lekker!! Mmmmmmm … zelfs het ventje at bloemkool! HOORAY … Ik hoorde van vriendinnen en collega’s, die ook al een Hello Fresh box hadden, dat die het absoluut een verrassende combinatie vonden, maar wel superlekker. Dat is nu ook één van de dingen die ik zo leuk vind aan de Hello Fresh gerechten. Ze zijn net dat ietsje anders en meestal verrassend lekker.

mariecadie.Com Hello Fresh victoriabaarsMarieCadie.com Hello Fresh victoriabaars-2

Als derde gerecht koos ik er voor om de Kipgyros met gebakken aardappeltjes klaar te maken, met blokjes koolrabi en Labne. Ik moet toegeven dat mijn neusvleugels al lichtelijk omhoog gaan bij het lezen van het woord ‘koolrabi’ alleen al. Het is misschien niet meteen überfavoriet hier, maar zeker en vast lekker. Ik zou er zelfs aan denken om meer gerechtjes met koolrabi te maken.

mariecadie.Com Hello Fresh collage Kipgyros.jpg

MarieCadie.com Hello fresh kip gyros-2.jpg

Ik kijk ook erg uit naar het slaatje met couscous, maar dat is voor later deze week. Ik ben fan van Hello Fresh … en de meeste gerechten worden hier echt met smaak opgegeten.

Wat er nog zo leuk is, het is een formule met een abonnement, maar wel eentje dat erg flexibel is. Je kan het namelijk stoppen wanneer je maar wil.

Ben jij al fan? Of nog niet? Wel interesse om een Hello Fresh te proberen? Geniet dan nog tot 30 juni 2017 van €25 op je bestelling van je Hello Fresh box. Klik –HIER– en geef de code FLEXUTB in om te kunnen genieten van je korting.

Smakelijk,

Katrien

 

 

Leave a Reply