Fashion & Beauty Uncategorized

• Getest • NIVEA body milk met amandelolie.

Wie vindt het nu niet fijn om productjes te testen? Dus ik schreef me in bij NIVEA en werd uitgekozen als tester van hun nieuwe bodymilk voor de droge huid. Toppie en nu smeren!

De fles is wel handig! Geen gedoe met draaistoppen die je niet fatsoenlijk kan sluiten met vette handen. En ook geen flessen die worden omgegooid door babyvoetjes die langs je heup bengelen, één seconde voordat je de fles wilde sluiten.  Want deze fles sluit met een handige klep. Ik ben voor.

De body milk op zich ruikt typisch nivea. Sterk genoeg om te weten dat je je net hebt ingesmeerd, subtiel genoeg om je naderhand nog te parfumeren. Maar geen amandelgeur whatsoever. Gelukkig, want ik had geen zin om rond te lopen als een geurende marsepein! ;) Het is er de periode niet voor, quoi!

De body milk is wat stugger van structuur. Desalniettemin (fantastisch scrabblewoord!) smeert de bodymilk wel goed uit. Mijn huid blijft ook de hele dag gehydrateerd en doet dus wat hij moet doen.

imageimage

Zelf eens een NIVEA productje testen? Dat kan! Hou de site of Facebookpagina van NIVEA in de gaten, regelmatig worden er oproepen gedaan om tester te zijn van een nieuw product. Je kan je zelfs nog tot eind van de maand opgeven als tester van de Silk Mouse.

80923.ashx

Smeer ze,
Katrien

  1. barbara

    juni 26, 2016 at 3:21 am

    hihi, klinkt wel leuk, en je doet dat goed zo te zien :-)

Leave a Reply