Fashion & Beauty Uncategorized

Beauty test – wimper extensions pro & con’s.

Toen ik een tijdje geleden opmerkte bij een vriendin dat ze wel erg mooie mascara op had, bekende ze me dat ze wimper extensions had laten plaatsen. Wauwie, zo mooi, dat wilde ik ook. Zo mooi lang én zo’n volume, geen mascara die dat kan.
Ik boekte onmiddellijk een afspraak toen mijn eigen schoonheidsspecialiste besloot om ook wimperextensions te plaatsen. Ik zag ook bij haar de wimperextensions en welk effect ze hadden en was ook deze tweede keer onmiddellijk verkocht. Altijd mooie kijkers, zonder werk, zonder tijdsverlies. It’s like waking up with make-up. Ideaal, toch?
Ik boekte dus snel een afspraak en toen ik langs ging, wandelde ik buiten met wimpers waar de oogopslag van Bambi jaloers op zou zijn! Ok, ik heb blauwe (-isch) ogen, tot zo ver de vergelijking! Maar toch … ;)
katrien-melissa
Het proces is simpel én moest je het je afvragen: volledig pijnloos. Je onderste wimpers worden eventjes afgeplakt, zodat de lijm niet per ongeluk op je onderste wimpers valt.
lashes-collage
Je beslist samen met je schoonheidsspecialiste hoe lang je je wimpers wilt hebben en voor welke kromming je wil gaan. In mijn geval kozen we voor de grootste kromming, aangezien ik mijn bril vaak draag. Zonder kromming zouden de wimpers tegen mijn glazen aanbotsen en dat is verre van aangenaam.
lashes-collage-2
De wimperextensions blijven zo’n 3 à 4 weken zitten. Afhankelijk hoe snel je eigen wimpers groeien of uitvallen. Bij een vervolgafspraak worden er dan wimpers bijgeplaatst, want je bent ze niet allemaal tegelijk kwijt natuurlijk.
Mijn eerste indruk?
Wauw, bij het slapengaan én bij het opstaan heb je mooie kijkers en prachtige lange wimpers. Zonder er maar 1 seconde iets voor te doen! Ik moet je niet vertellen dat elke gewonnen minuut goud waard is, zeker ’s ochtends, met een baby -enfin, peuter- in huis.
Het is ook een beetje wennen. Het is natuurlijk uit den boze om in je ogen te wrijven, maar in een week tijd leer je zo fel met je ogen knijpen, dat dat ook opgelost is! Ha! Make-up verwijderen doe je bij voorkeur met een olievrij product. Je wilt niet meteen die wimpers kwijt natuurlijk.
Ik ben ervoor gewonnen! Al helemaal als er een speciaal feestje op de planning staat. Of om je elke dag een diva te voelen, dat kan ook!
Zie je zo’n wimperextensions ook wel zitten? Hou zeker de Facebookpagina van schoonheidssalon Melissa in het oog, want zij geeft binnenkort een paar wimperextensions weg! De moeite dus om in de gaten te houden.
Heb jij onlangs nog iets nieuws geprobeerd op beautygebied?
Liefs,
Katrien

6 Comments

 1. anverelle

  april 19, 2017 at 4:56 pm

  Ziet er supermooi uit! Ben wel eens benieuwd naar het resultaat mét mascara er nog eens bij! :o

  1. Katrien (Marie Cadie)

   april 20, 2017 at 5:17 pm

   Dat is nog een beetje beter, maar dat verhoogd we houdbaarheid natuurlijk niet ;)

Leave a Reply