Fashion & Beauty Uncategorized

Do you know THEA? I tell you how I fell in love with her.

Laat me allereerst beginnen met een kleine sorry! Dat het hier een klein beetje stiller is geweest. Niet omdat ik er de brui aan wilde geven, of dat ik dat nog maar overwoog, maar … er sluimerden al eventjes ziektekiemen hier ten huize Marie Cadie. Deze week sloegen ze dan ook vollenbak toe. Bij mezelf, snotties, hoesten, slijmen, … and many things more i don’t want to mention! De kids bleven ook niet echt gespaard. Van een fijne start van de zomervakantie gesproken. Maar goed, niets dat rust en antibiotica of een aerosolleke niet kunnen klein krijgen. So no worries about that. We worden hier snel weer beter.

So back to the story of Thea.

Al van kindsbeen af, ik vermoed dat het de dag was dat ik mijn eigen naam leerde schrijven, was ik gek op alles wat gepersonaliseerd was. Of laat ik het anders zeggen, dat wat ik nog terugvond en vind in mijn archieven, daar staat wel mijn naam op. Customizen avant-la-lettre, quoi. Dat is er eigenlijk ook nooit meer uitgegaan. I love it als ik ergens mijn eigen draai aan kan geven. Een beetje anders dan de andere. Als iedereen een zwarte auto heeft, dan kiest ondergetekende toch voor blits blauw! Jaja, I know, I drive a black car nowadays! 

Ik viel dus als een blok voor Thea. Nee geen vrouw of nieuwe liefde, maar wel een juwelenmerk naar mijn hart. Je kan er customized juwelen laten maken. Armbanden, oorbellen, ringen, … you name it! Regelmatig als ik iets op sociale media van hen zag passeren, droomde ik weg bij één van de juweeltjes.

Schermafbeelding 2016-07-08 om 12.57.09.png

Meer dan één keertje klikte ik op de ‘create your jewel’ knop om een eigen juweel te maken. Menig celebrity is ook al met een THEA juweel gespot. En als ik zeg Celebrity, dan is het ook niet van de minste. Denk aan Kate Moss, Rihanna, Jessica Alba, … maar goed, dat doet er eigenlijk niet toe.

Ik droomde dus elke keer een beetje verder. Tot op een dag er een leuke actie voorbij kwam én Mr. J dat toch wel een gepast ‘push present‘ vond. Two times a lucky girl. 

Ik bestelde dus een rosé gouden ring, met de initialen van onze dochters. Een sterretje in het midden met diamantjes, aren’t they a girls best friend?

Wat een verrassing toen de postbode deze ochtend aanbelde. I’m in love! 

Zo mooi verpakt … een gouden bubble enveloppe om al het moois optimaal te beschermen. En dan … het doosje openen. Blinkende oogjes voor al dat moois!

 

 

 

image

image

Thank you Sweety! <3

Hou jij ook van gepersonaliseerde juweeltjes?

Katrien

 

 1. Gerda De Backer

  juli 8, 2016 at 2:49 pm

  Heel mooi Katrien ! Dat heeft niet iedereen :-) Wij dromen nog wel een beetje :-)

  1. Katrien (Marie Cadie)

   juli 8, 2016 at 3:17 pm

   Ja, mooi hè! En niemand zal diezelfde hebben … er was echt een supermotie promo die we niet konden laten liggen! :)

 2. barbara

  juli 13, 2016 at 6:09 am

  heel erg mooi! ik heb twee armbanden met op elk de naam van een van m’n dochtertjes erop, in het lettertype van hun geboortekaartje. Draag ik met zooooveel plezier!!! Gemaakt door Simple Comme Bonjour, een aanrader!!

  1. Katrien (Marie Cadie)

   juli 13, 2016 at 10:28 pm

   Dank je wel!

   En een supertip … ik starte ook ooit de opleiding juweelontwerp. Maar met een zwangere buik, drukke job én de afstand naar de opleidingsplaats deden me er mee stoppen. Heb er nog steeds een beetje spijt van … en wie weet, ooit, op een dag!? ;-)

   1. barbara

    juli 14, 2016 at 6:08 am

    inderdaad!! nooit te laat om te leren he ;-)

Leave a Reply