Uncategorized

Must Visit: In Stijl Modecafé by Sigrid Troonen

Gisteren waren Mr J. en ik te gast op de opening van het In Stijl Modecafé!

Het In Stijl modecafé is een spin off van de In Stijl boetiek by Sigrid Troonen. Het is een damesboetiek gelegen in een prachtig gerenoveerd historisch pand, dat alleen al maakt de winkel een bezoekje waard. Sigrid wilde het nét dat tikkeltje anders aanpakken met In Stijl en niet zomaar de merken gaan verkopen die voor de hand liggen. Ze ging op verschillende beurzen op zoek naar de minder bekende merken, maar daarom niet minder mooi of stijlvol. Sigrid zorgt er ook persoonlijk voor dat de merken onderling combineerbaar zijn, zodat elke vrouw er iets naar haar gading vindt. Samen met haar team is ze behulpzaam mét eerlijk advies, zodat iedereen tevreden naar huis keert! Benieuwd welke merken ze allemaal in stijl aanbiedt, neem dan alvast eens een kijkje op de merkenpagina van haar website, al kan dat natuurlijk nooit op tegen een echt bezoekje.

in stijl team

Sigrid en haar team: Karolien, Sofie, Sigrid zelf, Lieve en Saartje. Ze helpen je professioneel, met plezier en een lach verder met al je modevragen.

Sinds gisteren is er het IN STIJL Modecafé bijgekomen waar je na je aankopen of er voor gezellig kan genieten in een, hoe kan het ook anders, modieus en stijlvol kader. Of je dropt er manlief die rustig kan genieten van een lekker wijntje of een biertje. His credit card in your pocket! ;-) Volledig in lijn met haar modeboetiek vulde Sigrid de kaart naast de klassieke dingen als een pintje of cola ook met meer speciale dingen. Zo zijn er onder andere een heel aantal lekkere én vrouwvriendelijke biertjes te verkrijgen. Absoluut een aanrader om eens te proberen.

MarieCadie.com Instijl modecafé 1Een gezellige bedrijvigheid op de eerste openingsavond.

MarieCadie.com Instijl modecafé 2

Sigrid, altijd vergezeld met een lach, die voor de gelegenheid kleurrijke macarons geeft. And they were to die for, seriously. Ik proef nog altijd de karamel met een tikje zout, héérlijk! Zo zal je in het In Stijl modecafé vaak extra verwend worden. Iets lekkers en verrassends bij een drankje of je kiest gewoon zelf voor de In Stijl verwenkoffie of -thee.

MarieCadie.com Instijl modecafé 5

Je kan ook theetjes en koffie kopen van Café Couture premium tea & coffee. Misschien ben je het al vergeten, maar deze theetjes en koffies werden in de markt gezet door Pieter Loridon en vanaf nu dus ook beschikbaar bij In Stijl modecafé. MarieCadie.com Instijl modecafé 4

Elke week stelt Sigrid ook een ‘outfit van de week’ samen, die je in het modecafé terugvindt. Die outfit kan je die bepaalde week ook aan 10% korting aankopen, daar wordt toch elke vrouw blij van, niet? Nog een extra reden om te gaan dus.IMG_9432MarieCadie.com Instijl modecafé 3

Ik ben trouwens ook hélemaal weg van de geurkaarsen van Paddy Wax die je er kan vinden. Ze zijn echt so adorable, met die prachtige gouden (!) potjes! Je kan ze bovendien, als je kaarsje al lang is opgebrand, een andere bestemming geven. Een potje voor een vetplantje of een hippe cactus, misschien een trendy opberger voor watjes in je badkamer of andere kleine rondslingerende spullen. Ik ben er zeker van dat je een reden vindt om het niet te hoeven weggooien, I would!

MarieCadie.com In Stijl modecafe 6

MarieCadie.com Instijl modecafé 7

MarieCadie.com Instijl modecafé 8

MarieCadie.com Instijl modecafe 9

Waar je dat IN STIJL modecafé kan vinden, vraagt u zich nu natuurlijk af. Hierzo …

facebookkopie  world-512

NEERLANDENSESTRAAT 1E – 3440  DORMAAL – ZOUTLEEUW

Maandag  13u – 18u
Dinsdag gesloten
Woensdag 13u-20u
Donderdag 10u – 12u / 13u – 18u
Vrijdag 10u – 12u / 13u – 18u
Zaterdag 10u – 18u
Zondag gesloten
elke eerste zondag van de maand geopend van 14u tot 18u

Dit weekend is het openingsweekend van het modecafé en verwelkomt Sigrid je op zaterdag, vandaag dus, en zondag. Laat je me weten wat je ervan vond?

Shop ze,
Katrien

 

 

 

Leave a Reply