Fashion & Beauty Uncategorized

My new beauty routine. Charcoal on my face!

Dermalogica komt met iets nieuws op de markt: de daily superfoliant! Deze zorgt ervoor dat je huid wordt gereinigd van alle polutie die het gedurende de dag absorbeert. huh?!
IMG_3235
Enig idee eigenlijk aan welke polutie jouw huid elke dag wordt blootgesteld? Dermalogica maakte er een gemakkelijke index overview van. Check skinpollution.com en je kan onmiddellijk nakijken welke skin polution er is in de stad waar jij woont. Ik schrok er toch wel van dat de luchtvervuiling in het landelijke Hoegaarden hoger ligt dan bijvoorbeeld centrum Brussel of Antwerpen. Je moet ook maar eens andere steden checken zoals Bangkok, daar gaat de vervuiling pas de hoogte in.
MarieCadie.com Dermalogica Daily Superfoliant flatlay 2
Deze vervuiling in de lucht is helemaal niet goed voor onze huid. En zorgt ervoor dat deze nog sneller veroudert en zeg nu zelf, wie wil er dat? Het is net datgene waar Dermalogica op gewerkt heeft met dit nieuwe product. Het ziet er in eerste instantie wat raar uit, want het lijkt wel asse die uit de flacon komt, er zit dan ook echt houtskool in. Vanaf het moment dat je een beetje water toevoegt, krijg je een schuimende emulsie die je op je gezicht kan aanbrengen. Deze nieuwe DAILY SUPERFOLIANT is ook verder gekomen uit de technologie van de Daily Microfoliant, één van mijn favorieten trouwens om je huid te exfolieren.
MarieCadie.com Dermalogica Daily Superfoliant myface
Deze superfoliant is mild genoeg om elke dag gebruiken, maar wel krachtig genoeg om onmiddellijk resultaat te zien. Mijn huid voelt écht zacht aan al na een eerste gebruik. Dat is niet het enige wat deze Daily Superfoliant voor je doet. Het gaat de schadelijke elementen, die ervoor gekend zijn je huid sneller te verouderen, bestrijden. Het gaat ook tekeer tegen fijne lijntjes, pigmentvlekken én een doffe uitstraling.
In dezelfde lijn brachten ze ook een gezichtsmasker uit, het ‘charcoal rescue mask’. Zoals de naam het al zelf zegt zit ook in dit masker houtskool. Het masker belooft een doffe en vermoeide huid weer op te peppen, just what I need! Het is een beetje stug van structuur … en voor de aangename geur moet je het ook niet op je gezicht smeren. Mijn huid heeft na het aanbrengen van dit masker wel een zachtroze gloed en het voelt aan als een babyvelletje. De minder aangename geur wordt dus dubbel en dik goedgemaakt. Dit masker verdient dus zeker een plaatsje in mijn beauty routine!
MarieCadie.com Dermalogica charcoal mask
Je kan deze producten online kopen, hier. Of je kan net zoals ik bij je favoriete huidspecialiste langsgaan, ik ging langs bij schoonheidssalon Melissa, die je ook van de nodige professionele uitleg kunnen voorzien.
Ik ben alvast fan! Wat denk jij er van om houtskool op je gezicht te smeren?
Have a Beautiful day!
Liefs,
Katrien

5 Comments

 1. Anna Helena

  mei 7, 2017 at 9:00 pm

  Het klinkt niet meteen aanlokkelijk, houtskool op je gezicht smeren :)
  Als jonge twintiger was ik wel fan van de dermalogica producten. Weet eigenlijk niet meer waarom ik er mee gestopt ben… #wewordenoud

  1. Katrien (Marie Cadie)

   mei 7, 2017 at 10:47 pm

   Nee hè! Maar werken doet het wel!! :-)
   Als er iets is met mijn huid weet Dermalogica dat vaak wel op te lossen. :)

 2. petracupcake

  mei 16, 2017 at 8:52 pm

  Klinkt heel erg fijn! Ik moet ze dringend nog eens uit de kast halen

Leave a Reply