Fashion & Beauty Uncategorized

Hoe de Nivea poppen Max & Charlotte je kids helpen om veilig in de zon te spelen.

Lange weekends die er aankomen en weermannen en -vrouwen die prachtig zomers weer voorspellen, zalig vind ik dat. Standaard wordt hier bij de eerste warme zonnestralen het zwembadje opgeblazen en met water gevuld. Plezier verzekerd voor de kids. Stiekem vind ik dat ploeteren in het water ook zalig. Het dromen van een ingebouwd zwembad in onze eigen tuin … tja, dat zal ik nooit echt kunnen loslaten. Lijkt me zalig … ’s ochtends nog snel een paar baantjes trekken voordat je gaat werken. Of dobberend op een luchtmatras on days like these. You get the picture? ;-)

Ook in België kunnen die zonnestralen best sterk zijn en ookal zorgen we voor schaduw, die kleine meisjeslijven worden het best goed beschermd met zonnecrème. Insert Charlotte en Max van Nivea! Twee zonnepopjes die rood worden in de zon als ze niet worden ingesmeerd met zonnecrème. Meestal willen die meisjes van mij wel ingesmeerd worden zonder veel gemor. Tenzij … ze aan het spelen zijn, dan wordt het wat moeilijker om hun 5 minuutjes van hun spel weg te halen. Met een Charlotte die rood wordt in de zon is het op 1-2-3 uitgelegd wat er anders met hun huidje zal gebeuren. Bovendien mogen ze dan het popje insmeren als mama hun lijfjes van een laagje zonnecrème voorziet. Ideaal!

Echt een topvondst van Nivea.

MarieCadie Nivea zonnepop 1MarieCadie Nivea zonnepop 2MarieCadie Nivea zonnepop 3MarieCadie Nivea zonnepop 4MarieCadie Nivea zonnepop 5MarieCadie Nivea zonnepop 6

MarieCadie Nivea zonnepop 7

Geniet nog van het lange weekend en de zon!

Liefs,
Katrien

 

Verkrijgbaar bij Kruidvat, Carrefour, …

 

 

1 Comment

  1. petracupcake

    mei 31, 2017 at 9:13 pm

    Ik vind het ook echt tof en handig!

Leave a Reply