Fashion & Beauty Uncategorized

Tienen, I -heart- this city #5 – Cacao Fashion Ladies Night op 23 september.

Tienen, er kan van alles over gezegd worden en u heeft er ongetwijfeld al van gehoord. Al was het maar van de klontjes suiker. Ik wil met plezier een aantal leuke zaken aan u voorstellen, plaatsen die je kan ontdekken of events die je kan meepikken. Dat vind je terug in de reeks I -heart- Tienen.

Vandaag stel ik u met plezier Cacao Fashion aan u voor. Sinds 2004 staat Carina met hart en ziel in haar winkel met kinderkleding, die na 2 jaren verhuisde naar het huidige pand in de Beauduinstraat nummertje 4. Vorig jaar verbouwde ze de winkel om haar klanten nog meer van dienst te kunnen zijn en breide ze haar assortiment uit met dameskleding.

Om de dameskleding extra in de verf te zetten organiseren Carina en Véronique op vrijdag 23 september een Ladies Night. Die start al vanaf 17u en zal doorgaan tot … iedereen uitgeshopt is! Iedere dame wordt er bovendien verwend met een lekker glaasje bubbels én een hapje. En dat is nog niet alles … er zullen ook een aantal waardebonnen verloot worden. Allemaal leuke redenen dus om aanwezig te zijn komende vrijdag.

flyer-ladies-night-cacao-fashion_3-bubbels-en-hapje

Welke merkjes je er kan vinden?

De hippe tassen van Save My Bag in duizend-en-één snoepkleurtjes. Er bestaat een kleur of print voor elke outfit!

mariecadie-com-cacao-fashion-4mariecadie-com-cacao-fashion-3mariecadie-com-cacao-fashion-5

Helemaal hip & trendy zijn ook de jassen van het franse merk 80DB Original. Het is een jas die je niet alleen beschermt tegen de koude en de regen, maar is bovendien voorzien van allerlei slimme vakjes en touwtjes om je smartphone of MP3 speler zo gemakkelijk mogelijk te kunnen gebruiken. De binnenkant is afgewerkt met een toffe Pop Art print. Elke jas wordt ook ingepakt in een gepersonaliseerde doos, die een beetje aan de verpakking van een computer doet denken.

MarieCadie.com cacaofashion 80DB ORIGINAL.jpg

mariecadie-com-cacao-fashion-6

Andere merken die je er voor dames nog terugvindt zijn NIKKIE, van de bekende Nederlandse actrice en sinds 2011 ook modeontwerpster Nikkie Plessen, daarnaast vind je er ook Avalanche, Penn & Ink, Amelie Amelie, …

mariecadie-com-cacao-fashion-2

Het is dan wel Ladies Night, maar Carina en Véronique stellen je ook graag de kindermerken aan jullie voor. Je kan er terecht voor Filou voor de allerkleinsten, maar ook merken als Pauline B, Oilily, Hacket, River Woods, Blue Bay, Funky XS vind je er onder andere terug.

mariecadie-com-cacao-fashion-7mariecadie-com-cacao-fashion-1

Wil je dus kans maken op een waardebon van bij Cacao Fashion? Rep je dan als de bliksem op vrijdag 23 september naar de Beauduinstraat nummer 4 in Tienen. Carina en Véronique ontvangen je met een glaasje bubbels en een hapje in hun vernieuwde winkel.

Bovendien staat Schoonheidssalon Melissa je bij met Make Up advies en toont Katrien van Colour My Day welke kleur je het beste staat met haar kleur- en stijladvies.

Tot dan?

Liefs,
Katrien

 

Leave a Reply