Fashion & Beauty

Will this new mascara become my number one? Speciaal voor jou getest!

Dat ik gek ben van make up, dat moet ik jullie waarschijnlijk niet meer vertellen. Dat ik me naakt voel zonder mascara is een ‘confession’ die ik misschien nog net niet maakte.
Ik kan me nauwelijks voorstellen dat ik zonder mascara de deur uit ga. Ik heb dan ook op verschillende plekjes een tube/flesje (hoe heet dat ding in godsnaam?) steken. Ik moest maar eens vergeten mascara op mijn wimpers doen. Oh drama! ;) Ik beken dat ik al ooit eens, op een drukke morgen en ik vergat om mascara op te doen, bij een tankstation langs de autostrade stopte om op zoek te gaan naar, juist ja, mascara. Natuurlijk vond ik die daar niet, maar je kan nooit weten natuurlijk. Ik zou zelfs in eenzelfde situatie wéér stoppen, je weet immers nooit dat het assortiment is uitgebreid. Mascara is toch een beetje je ogen in een kadertje zetten, niet?
MarieCadie.com falsch lashes mascara
Anyway … ik zag de voorbije week een spotje op TV over een nieuwe mascara van L’Oréal die je een valse wimpereffect beloofd:  L’Oréal Paris False Lash Superstar X-Fiber mascara. Een hele mond vol, in elk geval. Welke niet, hoor ik je denken? Ik was toch getriggerd om deze in mijn winkelmandje te gooien. Meer nog omdat mijn absolute nummer 1 ook van L’Oréal is (dat lees je trouwens hier: klik) en ik heel benieuwd was of deze nieuwkomer mijn nummer 1 van de troon kon stoten?
Deze nieuwe mascara heeft twee stappen, een basis/primer die de wimpers voller maakt én meteen ook zwart van kleur is, waar andere 2 step mascara vaak een witte basis/primer hebben. Het borsteltje heeft een soort van gitaarvorm: bol van onderen en vanboven. Het zorgt er bovendien ook voor dat je wimpers mooi gescheiden blijven. De tweede stap wil je wimpers vooral verlengen en is natuurlijk ook zwart.
MarieCadie.com falsch lashes mascara collage
De kleur is echt gitzwart, wat ik toch wel de max vind. Voor een extremer effect breng je best een paar laagjes aan. Hij doet ook wat hij belooft, zeker als je die paar laagjes aanbrengt. Wat me wel opvalt is dat de wimpers niet samenklitten. Toppertje, if you ask me. Oh … and don’t mind the wrinkles and bags under my eyes! 
MarieCadie.Com falsch lashes mascara 2
Waterproof is hij niet, maar op het einde van de dag heb ik toch geen panda ogen en blijft de mascara goed zitten. Weer een pluspunt, if you ask my opinion. 
Volgens mij is het echt een topper, deze nieuwe mascara, al twijfel ik nog wel een beetje of hij mijn nummer 1 van de troon kan stoten. En dan heeft het vooral met het waterproof zijn te maken. I cried black tears in the swimming pool! Verder: een absolute aanrader.
MarieCadie.com False lash superstar X-fiber
Ben jij trouwens ook zo gek van mascara? Of maakt het jou niets uit?
Liefs,
Katrien
Te koop bij de drogist. Ik kocht de mijne bij Kruidvat voor € 17,99
L’oréal – FALSE LASH SUPERSTAR XFIBER

 

12 Comments

 1. saarvandegaer

  april 20, 2017 at 2:13 pm

  Helemaal fan van deze! Leuke review

  1. Katrien (Marie Cadie)

   april 20, 2017 at 5:17 pm

   Ja hè … steeds meer en meer. En dank je wel!! X

 2. Anna Helena

  april 20, 2017 at 4:51 pm

  Ik draag dat maar uitzonderlijk 🤓

  1. Katrien (Marie Cadie)

   april 20, 2017 at 5:18 pm

   Gewéldig vind ik dat … mensen vragen me dan of ik überhaupt wel geslapen heb! 🙈 dus … ik draag elke dag mascara.

 3. ModaSplash

  april 24, 2017 at 1:54 pm

  Volgens mij ben ik de enige persoon die geen mascara draagt

  1. Katrien (Marie Cadie)

   april 25, 2017 at 9:25 pm

   Nee hoor … er was nog iemand die reageerde – op mijn FB pagina – dat ze maar zelden mascara gebruikt. Mijn eigen mama trouwens ook nooit ;)) Het is haar een compleet raadsel waar ik de liefde voor make up gehaald heb ;) Zo lang iedereen zich maar goed voelt hè :D

 4. petracupcake

  april 25, 2017 at 9:33 pm

  Looking good!! Mooi resultaat, ga ik onthouden bij mijn zoektocht naar een nieuwe mascara.

  1. Katrien (Marie Cadie)

   april 25, 2017 at 9:37 pm

   Thanks! Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er meer en meer fan van wordt. :)

 5. xmodeorakelsx

  mei 1, 2017 at 3:14 pm

  Thanks! dat je dit met ons deelt en wij houden ook van mascara :)

 6. Johnd53

  augustus 15, 2017 at 5:47 am

  Very interesting topic , appreciate it for posting . The friendship that can cease has never been real. by Saint Jerome. fcccdgecfakk

Leave a Reply