Food & Drinks

Hallo, hello fresh meneer. Wat kwam u hier doen zei u?

De deurbel gaat. Staat er een vriendelijke Nederlandse meneer met een Hello Fresh box in zijn hand te glunderen. “Hallo, goedenavond, hier is uw lunchbox voor de komende week!” Say what? Had ik nu echt wéér die box vergeten annuleren? Ok, I must admit, zo erg was het niet. I was just adding some drama. Maar ik dacht wel net hetzelfde toen ik de dag ervoor een SMS kreeg van Maartje om te zeggen dat onze Hello Fresh box de volgende dag zou geleverd worden. Dit gebeurde me een keertje of drie. OEPS! Dank je wel Maartje om me toch nog een klein beetje te verwittigen.

Gelukkig deed ik nog geen boodschappen en zijn de boxen niet verloren gegaan.
Weer leerden we nieuwe dingen eten, of tenminste een aantal groenten die ikzelf ook nooit of te nimmer in mijn boodschappenkarretje zou gooien, zoals bleekselderij, andijvie of knolselder. De ene al met wat meer smaak dan de andere, maar steeds werden de voorziene gerechtjes opgegeten. Misschien was het omdat ik ook soms mijn neus optrok voor bepaalde dingen, maar mijn ventje at groenten als nooit tevoren. A big win dus, if you ask me.

Wat ook een win was, is dat hij zelfs al eens een keertje mee achter de kookpotten stond. IDEAAL. En hij lijkt het nog leuk te vinden ook. Meer van dat eigenlijk.

MC_hellofresh2_mankookt.png

Dochterlief mocht mama ook al eens een handje helpen. Zij wordt immers later kookprinses. Ze maakte met veel enthousiasme een lasagne met broccoli en kaassaus.

Een aantal recepten werden hier zelfs al eens herhaald. De weken dat er geen box werd geleverd. Zoals de zeebaars met worteltjes en aardappelen, met een vinger aflekkend bieslooksausje erbij. Mmmmmmmmm …

IMG_6045

Of de andijvie, ja andijvie (!!) puree met een hamburger én gebakken ui.

 

De selderij gerechtjes werden ook gefotografeerd. Bewijsmateriaal voor de mama’s die zeker hun ogen nog steeds niet kunnen geloven! Ja, wij aten bleekselderij met tomaten orzo én een lauw warm kippenslaatje mét knolselder.

Dus op zich vind ik Hello Fresh nog wel steeds een aanrader. En ik zal het zeker nog eens bestellen. Maar nu even niet meer. Misschien moet ik eens voor de Weight Watchers foodbox gaan. Want … euh, na 6 maanden mogen er wat meer zwangerschapskilootjes verdwijnen.

Lees hier wat ik al eerder schreef over Hello Fresh.

Eet smakelijk!
Katrien

 1. barbara

  april 6, 2016 at 11:21 pm

  Mmmmm, ziet er keilekker uit allemaal!!

  1. Katrien (Marie Cadie)

   april 7, 2016 at 7:06 am

   De meeste dingen waten dat ook. Ik probeerde er ook wel steeds een mooi gedresseerd bordje van te maken, al is dat niet mijn forte! En mijn borden zijn ook niet echt wat je fotogeniek kan noemen.

   1. barbara

    april 7, 2016 at 11:53 pm

    allez, dat valt wel echt keigoed mee vind ik hoor!!! niet te streng zijn voor jezelf ;-)

 2. laurenfayb

  april 12, 2016 at 10:01 pm

  Ik wist helemaal niet dat weightwatchers ook foodboxen heeft =-O dat ga ik meteen eens even bekijken, want ben net met de app van start gegaan x

  1. Katrien (Marie Cadie)

   april 12, 2016 at 10:25 pm

   Ja, inderdaad … Ik vond het eigenlijk ook toevallig. Nu zijn de Hello Fresh boxen ook niet zwaar hoor. :) voordeel van de WW boxen is dan weer dat de punten al zijn uitgeteld.

   1. laurenfayb

    april 12, 2016 at 10:42 pm

    Maar ze zijn precies wel een stukje duurder :-

    1. Katrien (Marie Cadie)

     april 12, 2016 at 11:37 pm

     Oeps :( is het ook niet voor meerdere dagen dan bij Hello Fresh?

     1. laurenfayb

      april 12, 2016 at 11:40 pm

      Bij hello fresh kun je kiezen tussen 3 en 5 dagen, en kun je ook kiezen voor 1,2,3,4 personen. Bij weightwatchers enkel boxen voor 4 dagen en voor 2 of 4 personen

 3. Wat eten we vandaag? De meest hatelijke vraag van de dag. | Marie Cadie

  juni 20, 2017 at 6:19 pm

  […] was welk gerechtje ik zou maken. Lekker gemakkelijk vond ik dat. Lees er meer over hierzo en hier. Na een tijdje besliste ik om het abonnement stop te zetten, omdat het even niet meer uitkwam.  […]

Leave a Reply