Personal

Waarom ik geen eindejaarslijstje maakte en 4 andere blogposts die niet op de blog geraakten.

Bij deze wens ik iedereen die de moeite neemt om mijn blog te lezen een meer dan fantastisch jaar. Dat kan nog net hè?! Alle clichés op een hoopje: goede gezondheid, vriendschap, liefde, … the whole chabang! Wie weet ook de 6 juiste cijfertjes van de lotto, al maken die naar t schijnt niet gelukkig?! ;)
In mijn hoofd maakte ik meer dan één eindejaarslijstje zelfs, maar ze geraakten nooit uitgetikt. Ik maakte er eentje met mijn 5 meest gelezen posts, kom nummer 1 link ik even hier. Dat was er eentje met een tutorial en al! Mijn Julia sweater met Marie Cadie twist is nog steeds een toppertje in mijn kleerkast! Voor de naaister onder mijn lezers eens de moeite om door te klikken. Voor de anderen, hier volgen ook nog een paar fotootjes.
Ik maakte er eentje met mijn 6 belangrijkste instagramposts. De absolute nummer 1 is er eentje met mezelf, mijn lief én Herbert Flack. Nog een post die niet online geraakte, ahum!schermafbeelding-2017-01-30-om-21-54-48
Een post die wel op de blog geraakte was deze met mijn pink & army winteroutfit. Nog altijd overtuigd van de combi, really, still love it! En die jas houdt me lekker warm!
schermafbeelding-2017-01-30-om-21-56-44Ik maakte ook een lijstje van de momenten die me het meeste zijn bijgebleven van 2016. Maar ook andere, best wel leuke posts in wording, geraakten niet op het www.
Bijvoorbeeld mijn post over de mega lekkere koekjes die ik per toeval ontdekte. Bio en al. Verantwoordelijk en al. Superleuke verpakking mét humor bovendien. Ik maakte er foto’s van, maar ze geraakten niet op de blog. Ook niet toen bleek dat diezelfde koekjes een award voor beste nieuwe product wonnen op STIMA, dé perfecte kapstok om er iets over te schrijven, maar nee, ook toen geraakten ze niet op de blog. Oh, welke koekjes dat dan zijn?  De generous koekjes … mmmmm!
Of mijn afvalverhaal … dat eindelijk lijkt te lukken. Niet in het minst door mijn Powerslim dieet, dat werkt mannen, echt dat werkt! Natuurlijk de begeleiding van Schoonheidssalon Melissa niet te vergeten. En nee, dat zijn geen shakes. Met een beetje goede wil kan je er heel erg lekkere gerechten mee maken. Zalmblini’s met gerookte zalm en groentjes, omeletjes met tomaatjes of zelfs tosti’s (gebakken aardappelpuree). Een 8 à 9 kilo ben ik toch al kwijt. So, hands up for Powerslim en … 
img_9655
mariecadie-com-powerslim-wraps
Wat me naadloos naar een ander topic brengt. Ik wilde graag wat meer verslag geven over mijn lopen, kwestie van me gemotiveerd te houden in de winter. Ik maakte er zelfs een aparte pagina voor aan op de blog, maar ook daar schreef ik nog niets over. Maar het gaat goed … ook in de winter blijf ik mijn loopschoenen aanbinden. Met wat minder frequentie, dat wel, maar vorige zondag lukte het nog om 10 km weg te trappen, op mijn eentje. Wie me volgt op instagram stories kan daar zo af en toe mee volgen. En toegegeven, ik ben het mezelf verplicht om de voorkeur te geven aan het lopen in plaats van aan het schrijven.
Geen één van allen geraakten op de blog. Jammer. Of net niet? Zo af en toe moet je keuzes maken en ik koos toch voor de weinige tijd die er reste voor mijn gezinnetje. Een drukke, maar fijne, nieuwe job, een klein meisje dat niet altijd even goed de slaap wil vatten en het liefst de hele dag, of wat er dan nog van overschiet, heel dicht bij mama is, zorgen ervoor dat deze blogster mama soms geen tijd meer vindt of te moe is om nog iets fatsoenlijk te schrijven of te maken. Maar dat wil niet zeggen dat er ongelooflijk veel dingen in mijn hoofd borrelen – of dat er toch nog iets gemaakt of getest werd, het kwam alleen niet op de blog.
Ik probeerde iets nieuws op beautygebied … en geef je binnenkort mijn pro’s én contra’s mee! Of dat mega cute babycadeautje dat ik maakte … soon to read online!
Wat 2017 verder zal geven, dat weet ik niet … maar de goesting is er nog steeds om dingen te maken, te testen, … en daar foto’s van te nemen -Ik kreeg zelfs een kleine fotostudio cadeau onder de kerstboom! – en er over te schrijven.
But for now, ga ik mijn kerstboom afbreken, ja die staat er nog steeds! (Toen het eerste deel van deze post werd geschreven, nu staat hij wel al netjes terug op zolder. *oef*) En mijn kalender van 2017 moet ook nog verder afgewerkt worden. Zo erg is het dus gesteld. Life as it is ten huize Marie Cadie. Geen goede voornemens dus, maar confessions om het jaar mee te starten.
See you in 2017? Hope so!
Liefs,
Katrien

4 Comments

 1. Victorine

  februari 1, 2017 at 10:59 am

  Echt zoooooo herkenbaar! Ook ik kies vaak voor tijd voor mezelf of voor mijn gezin ipv te bloggen…maar uiteindelijk is dat helemaal niet erg vind ik. Bloggen is en blijft een leuke bezigheid en ideetjes in je hoofd laten opborrelen is al de helft van de fun vind ik :) . In ieder geval: doe zo voort en vooral: geniet van het leven! Liefs, Els

  1. Katrien (Marie Cadie)

   februari 2, 2017 at 11:24 pm

   Hahaha! Inderdaad … uiteindelijk staan ze nog altijd op nr 1! <3 Maar bloggen is ook zo leuk ;)

 2. Anna Helena

  februari 1, 2017 at 10:36 pm

  Al die posts die het nu niet gehaald hebben, die heb je al voor volgend jaar hé ;)
  Life as it is, inderdaad, keuzes maken is niet altijd makkelijk of leuk. In de eerste plaats denken aan jezelf en je gezin. De rest volgt wel. Wij lopen niet weg!

  1. Katrien (Marie Cadie)

   februari 2, 2017 at 11:22 pm

   Absoluut gelijk! Maar ik voel wel dat na een tijdje niets posten, het wel ongelooflijk kriebelt. En zo ongelooflijk fijn dat jullie niet weglopen … real life is soms anders :(

Leave a Reply