Uncategorized

En de winnaar is? Beautyritueel #MelissaMarieCadie

Bedankt aan iedereen die meedeed aan de Dermalogica Give Away.

Maar wie won er nu de 25% korting op de Concept Treatment van Dermalogica bij Schoonheidssalon Melissa?

GiftCertificate-schoonheidssalon Melissa MarieCadie

Gisterenavond, om 20u stipt, trok een onschuldige hand een briefje met een naam op. Die onschuldige hand vond dat natuurlijk gewéldig en niet alleen omdat ze een briefje mocht trekken, maar ook omdat het slapengaan op die manier wat werd uitgesteld. Het idee dat er iemand iets kon winnen vond ze ook fantastisch … en eigenlijk wilde ze aan iedereen een cadeautje geven! En dat is meteen ook de reden waarom deze blogpost over de winnaar ietsje later gepost wordt dan voorzien. Leest u eerst even mee welke naam er op het briefje stond dat eerst werd getrokken?

 

Proficiat Caroline Sybers, je hebt de waardebon met korting gewonnen! Mail me even jouw gegevens door naar MarieCadie@outlook.com zodat ik je de bon kan bezorgen. En … iedereen, niet alleen Caroline, mag datzelfde doen! Want ik heb nog iets leuks voor jullie in petto! Enfin, dat vind ik tenminste. Kijk je even mee?

Een origineel Marie Cadie armbandje. Helemaal van jou! Dus mail me even je adresgegevens en het armbandje, én voor Caroline ook de bon, komt jouw weg uit.

Enjoy!
Katrien

 1. barbara

  januari 15, 2016 at 9:51 pm

  amai, zo leuk zeg!! niet alleen voor de winnaar, maar ook dat alle lezers dus eigenlijk winnen :-) Ik zal je eens mailen straks! wat een fijne actie!

  1. Katrien

   januari 16, 2016 at 4:22 pm

   Hoi Barbara …
   ‘oeps’ het was eigenlijk voor iedereen die meegedaan had aan de wedstrijd, maar dat was precies niet zo duidelijk. Maar … aangezien je zo enthousiast bent, wil ik wel eens kijken of ik er nog eentje extra kan maken, tenminste als ik alles nog heb. :)

   1. barbara

    januari 16, 2016 at 8:34 pm

    Haha, oeps van mijn kant dan! Hoeft niet hoor, ik was het trouwens alweer vergeten je te mailen :-) hoeft dus echt niet! Wel een grappig misverstandje :-) ik moet wel zeggen dat ik al dacht ‘amai, die ziet het wel zitten, om voor iedereen zo’n armbandje te maken’, ik was vol bewondering! Nu nog hoor, ik zou er zelf niet aan beginnen, maar ik vermoed dat het toch ietsje overzichtelijker is met wat minder deelnemers :-)

Leave a Reply